Ulas kuruca
Kilopat
Sol altta bulunan Win tuşuna basınca Windows menüsü açılmıyor. Onu nasıl ayarlayabiliriz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın.
Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz.
Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın.
Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz.
FN+Win deneyin bir.
Dostum fn+win winlock demek. Win tuşunu kilitledin mi kontrol et diyorum ne anlıyorsun?Klavye çalışmıyor demedim dostum Win tuşuna basınca Windows menüsü açılmıyor.
Dostum fn+win winlock demek. Win tuşunu kilitledin mi kontrol et diyorum ne anlıyorsun?
FN+W'ya 1 kere bastıktan sonra tekrar dener misiniz Windows tuşunu?
Tam yazıyordum, tamamdır.Fabrika ayarlarına döndüm ve düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.