Aula F87 mekanik RGB TKL Graywood V3 alınır mı?

Bütçe
2500
İyizico indirimini nasıl kullanacağım.
Telefona iyzico uygulamasını indirin.
Telefon numaranızı kullanarak kayıt olun.
Sonra hesaba ilk girdiğinizde zaten en üstlerde size sıra sıra kampanyalar gösterecek.
Oradan ilk alışverişine 300 TL kazan gibi bir şey yazan bir kampanya var.
Ona katılacaksınız, tabi kayıt olduğunuz hesapla daha önceden bir alışveriş yapmamış olmanız gerek şartları sağlamak için.
Wraithte zaten sadece iyzico ile ödeme yapılıyor diye biliyorum. O yüzden ödeme kısmına gelince direkt iyzico ile öde kısmı çıkıyor karşınıza. O kısımda iyzicoya kayıt olduğunuz telefon numarasını ve kart bilgilerinizi girin, sanal kart da olur.
Ödemeyi yaptıktan sonra 300 tl iyzico hesabınıza yatırılacak. O parayı geri kartınıza çekemiyorsunuz ama iyzico uygulamasından sanal kart oluşturup çoğu yerde kullanabilirsiniz.

Telefona İyzico uygulamasını indirin.
Telefon numaranızı kullanarak kayıt olun.
Sonra hesaba ilk girdiğinizde zaten en üstlerde size sıra sıra kampanyalar gösterecek.
Oradan ilk alışverişine 300 TL kazan gibi bir şey yazan bir kampanya var.
Ona katılacaksınız, tabii kayıt olduğunuz hesapla daha önceden bir alışveriş yapmamış olmanız gerek şartları sağlamak için.
Wraith'te zaten sadece İyzico ile ödeme yapılıyor diye biliyorum. O yüzden ödeme kısmına gelince direkt İyzico ile öde kısmı çıkıyor karşınıza. O kısımda İyzico'ya kayıt olduğunuz telefon numarasını ve kart bilgilerinizi girin, sanal kart da olur.
Ödemeyi yaptıktan sonra 300 TL İyzico hesabınıza yatırılacak. O parayı geri kartınıza çekemiyorsunuz ama İyzico uygulamasından sanal kart oluşturup çoğu yerde kullanabilirsiniz.

Tamam anladım. Son olarak seninde fikrini almak isterim. En son hangi klavyeyi önerirsin şu an.

VGN ve F87 arasında VGN öneririm ama Wraith'in garanti konusu biraz şans işi. Sorun yaşayan da çok yaşamayan da. O yüzden biraz şansınıza kalıyor maalesef. Farklı modeller isterseniz 1-2 seçenek daha vardır.

Sorun yaşarsam iade ederim hocam ya. O konuda içim rahattı fakat şimdi ufak bir kurt düştü. VGN'yi almak istiyorum çünkü çok beğendim inşallah herhangi bir sıkıntı çıkmaz.

Sorun yaşarsam iade ederim hocam ya. O konuda içim rahattı fakat şimdi ufak bir kurt düştü. VGN'yi almak istiyorum çünkü çok beğendim inşallah herhangi bir sıkıntı çıkmaz.
Hocam işte wraithte öyle bir sorun var. Ürünün kutusunu açtıktan sonra üründe bir sorun yoksa iade almıyorlar. Bir sorun varsa da genelde tamir etmek için servise göndermenizi istiyorlar. Servis kısmı da dediğim gibi şans işi ama ürün güzel cidden. Bir ara bende alacaktım ama wraithe çok güvenemedim garanti konusunda.

Hocam işte Wraith'te öyle bir sorun var. Ürünün kutusunu açtıktan sonra üründe bir sorun yoksa iade almıyorlar. Bir sorun varsa da genelde tamir etmek için servise göndermenizi istiyorlar. Servis kısmı da dediğim gibi şans işi ama ürün güzel cidden. Bir ara bende alacaktım ama Wraith'e çok güvenemedim garanti konusunda.

Hocam vallahi Wraith'den hiç sipariş vermedim. Umarım bir sıkıntı olmaz. Zaten bende şu an alamıyorum klavyeyi, sevdiğim rengin stoğu bitmiş. 🤷

Hocam işte Wraith'te öyle bir sorun var. Ürünün kutusunu açtıktan sonra üründe bir sorun yoksa iade almıyorlar. Bir sorun varsa da genelde tamir etmek için servise göndermenizi istiyorlar. Servis kısmı da dediğim gibi şans işi ama ürün güzel cidden. Bir ara bende alacaktım ama Wraith'e çok güvenemedim garanti konusunda.

Ayrıca hocam çok soru soruyorum biliyorum ama Aula F75 TKL mavi mi yoksa VGN 87 mi?

Ayrıca hocam çok soru soruyorum biliyorum ama Aula F75 TKL mavi mi yoksa VGN 87 mi?
Yok hocam sorun değil, sorabilirsiniz tabi. F87 diyecektiniz sanırım. F87 de güzel klavye tabi, beklemek istemiyorsanız alın derim. Yazılımı hariç güzel klavye. Bende f75 var, driverda sorun yaşamadım hiç ama sorun yaşayan çok. Sizin için çok önemli değilse driver, klavyenin kendisi iyi zaten.

Yok hocam sorun değil, sorabilirsiniz tabii. F87 diyecektiniz sanırım. F87 de güzel klavye tabii, beklemek istemiyorsanız alın derim. Yazılımı hariç güzel klavye. Bende F75 var, driverda sorun yaşamadım hiç ama sorun yaşayan çok. Sizin için çok önemli değilse driver, klavyenin kendisi iyi zaten.

Evet F87 diyecektim de klavye düzeltmiş. Hocam bu Wraith'e stoklar yeni geliyor değil mi? Herhalde klavye satıştan kaldirilmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı