Aula F87 Pro vs Aula F75

• Konuyu başlatan rsfleX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 208
Tamamdır lafınıza güvenip şimdi sipariş ediyorum hem de Türkçe Q sunu buldum atayım bakın isterseniz. https://www.hepsiburada.com/aula-f8...lavye-mavi-pm-HBC0000AA8F0F?magaza=Teknostore

Buradan alın, satıcı aynı zaten.

Buradan alın, satıcı aynı zaten.

Attıgınız N11'den sipariş verdim hocam umarım begenirim.

Attıgınız N11'den sipariş verdim hocam umarım begenirim.
Aynı satıcıdan aldım bugün elime ulaştı hocam bir iki şey hariç baya güzel onlarda F87 Pro yazmıyor ürünün kutusunda ve üstünde sadece F87 yazıyor, bir de yazılımı başta görmedi klavyeyi reset dosyasını buldum onu yapınca gördü. Yazılımda F87 Pro şeklinde çıkıyor ürün sadece üstünde vs. yazmıyor dediğim gibi.

Aynı satıcıdan aldım bugün elime ulaştı hocam bir iki şey hariç bayağı güzel onlarda F87 Pro yazmıyor ürünün kutusunda ve üstünde sadece F87 yazıyor, bir de yazılımı başta görmedi klavyeyi reset dosyasını buldum onu yapınca gördü. Yazılımda F87 Pro şeklinde çıkıyor ürün sadece üstünde vs. yazmıyor dediğim gibi.

Yani içimiz rahat değil mi hocam güzel mi klavye.

Yani içimiz rahat değil mi hocam güzel mi klavye.
E-Yooso Z11'den geçtim hocam bu klavyeye baya beğendim ben switch sesi özellikle tok bir sesi var ses seviyesi olarak red ve blue arasına koyulabilir ama red switche daha yakın ayrıca yazılımı da oldukça yeterli bence. Şikayetçi oluncak tarafları da var bir iki tane tuşlardan ışık geçmemesi benim için sorun değil gerçi monitör ışığı ile rahat görüyorum gece, yazılımının kablo ile klavyeyi bağlayıp reset dosyasıyla reset atmadan kurulmaması ve ürünün kutusu ve üstünde F87 pro yazmaması.

E-Yooso Z11'den geçtim hocam bu klavyeye bayağı beğendim ben switch sesi özellikle tok bir sesi var ses seviyesi olarak red ve blue arasına koyulabilir ama red switche daha yakın ayrıca yazılımı da oldukça yeterli bence. Şikayetçi oluncak tarafları da var bir iki tane tuşlardan ışık geçmemesi benim için sorun değil gerçi monitör ışığı ile rahat görüyorum gece, yazılımının kablo ile klavyeyi bağlayıp reset dosyasıyla reset atmadan kurulmaması ve ürünün kutusu ve üstünde F87 Pro yazmaması.

Hocam duyduguma göre kutusunda yazmaması önceden düz F87 kablolu F87 Pro kablosuzmuş sonradan düzeltmişler ikisi de aynıymış ama gelen ürün proymuş diye duydum sadece kutusunda F87 yazıyor reseti bilmiyordum açıklar mısınız nasıl reset atacağım klavye gelince.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı