Aula F87 V3 vs V4

Evet hocam, 0.5 mm bile bassanız tuşu algılıyor. Fakat yazılımında 'yanlışlıkla diğer tuşlara basmayı engelle' diye bir seçenek var, bunu aktifleştirirseniz sorun bir miktar çözülür. Bunun dışında, size video ses testlerini gönderdim. Beyaz renk biraz daha 'çıkırt çıkırt' ses çıkarırken, siyah renk 'tıkırt tıkırt' gibi duyuluyor. Siyah, bir tık daha yüksek sesli gibi geldi.

Bende Aula F87 aldım arkadaşa daha önceden geldi gerçekten güzel klavye Rapid trigger klavye almak daha mı mantıklı oyun ve günlük işler için kullanacağım bir de yazılımın türkçesini bulamadım ben yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende Aula F87 aldım arkadaşa daha önceden geldi gerçekten güzel klavye Rapid trigger klavye almak daha mı mantıklı oyun ve günlük işler için kullanacağım bir de yazılımın türkçesini bulamadım ben yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam bu tarz klavyelerde türkçe yazılım olmuyor genelde. Rapid trigger klavye olarak düşününce bu bütçede en fazla %60-65 olarak bulursunuz. Onlar işinizi görüyorsa alabilirsiniz ama çok fazla oynamıyorum, küçük boy klavyede kullanamam derseniz gerek yok.

Hocam bu tarz klavyelerde Türkçe yazılım olmuyor genelde. Rapid trigger klavye olarak düşününce bu bütçede en fazla %60-65 olarak bulursunuz. Onlar işinizi görüyorsa alabilirsiniz ama çok fazla oynamıyorum, küçük boy klavyede kullanamam derseniz gerek yok.

Vallahi şu an var yön tuşlarını arıyorum %60'lık Summoner mini almıştım alışamadım o yüzden bu klavyede sesi olarak çok memnun etti arkadaşa aldığım için aynısından sipariş geçeyim o zaman.

@Yuiis Valorant oynuyorum genelde işimi görür değil mi hocam çok fark oluyor mu aralarında.

Son düzenleme:
Vallahi şu an var yön tuşlarını arıyorum %60'lık Summoner mini almıştım alışamadım o yüzden bu klavyede sesi olarak çok memnun etti arkadaşa aldığım için aynısından sipariş geçeyim o zaman.

@Yuiis Valorant oynuyorum genelde işimi görür değil mi hocam çok fark oluyor mu aralarında.
Manyetik switchlerden bahsediyorsanız manyetik switch klavyelerin rekabetçi oyunlarda artısı var hocam ama aşırı abartılacak artıları olduğunu düşünmüyorum. Yani eksikliğini hissetmezsiniz bence. Yine de ne gibi özellikleri var merak ediyorsanız şu videoya göz atın derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(sadece özellikleri merak ediyorsanız dk 11 den başlayın.)

Hocam her manyetik switch klavyede buradaki özelliklerin hepsi olmasa bile çoğu vardır.

Manyetik switchlerden bahsediyorsanız manyetik switch klavyelerin rekabetçi oyunlarda artısı var hocam ama aşırı abartılacak artıları olduğunu düşünmüyorum. Yani eksikliğini hissetmezsiniz bence. Yine de ne gibi özellikleri var merak ediyorsanız şu videoya göz atın derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(ilk kısımları atlayabilirsiniz)

Hocam her manyetik switch klavyede buradaki özelliklerin hepsi olmasa bile çoğu vardır.

Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.

Yani kalite olarak çok bir fark yok hocam. R87 proda ses tekerleği var ve yazılımı daha iyidir ama F87de de kablosuz özelliği var, R87 proda yok. Yani kablosuz istiyorsanız f87, knob ve yazılımı daha iyi olsun istiyorsanız r87 alın derim.

Yani kalite olarak çok bir fark yok hocam. R87 Pro'da ses tekerleği var ve yazılımı daha iyidir ama F87'de de kablosuz özelliği var, R87 Pro'da yok. Yani kablosuz istiyorsanız F87, knob ve yazılımı daha iyi olsun istiyorsanız R87 alın derim.

Anladım hocam belki ileride kablosuz lazım olur ben Aula F87'den devam edeyim teşekkür ederim ilginiz için :)

@Wanhedaa hocam klavye elime ulaştı gayet güzel hoşuma gitti fakat 1-2 dakika tuşa basmadığımda rgb'ler hemen sönüyor. Bunu nasıl düzeltebiliyoruz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı