Aula SC550 mouse alınır mı?

KunRois

Kilopat
Daha fazla  
Temu'dan Aula F75 klavye aldım yolda şu an. Yanına da çok pahalı olmayan ve oyun için uygun bir mouse bakıyorum.

Gözüme Aula SC550 çarptı. Fiyat olarak iyi duruyor hem de klavye ile aynı markada. Kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Ürün linki burada bakabilirsiniz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'dan Aula F75 klavye aldım yolda şu an. Yanına da çok pahalı olmayan ve oyun için uygun bir mouse bakıyorum.

Gözüme Aula SC550 çarptı. Fiyat olarak iyi duruyor hem de klavye ile aynı markada. Kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Nedir bu Aula sevdası hocam belediye dağıtıyor sanırım. Ne var bu markanın ürünlerinde?

Çöp gibi duruyor.

Nedir bu Aula sevdası hocam belediye dağıtıyor sanırım. Ne var bu markanın ürünlerinde?
Hocam ben bilmiyorum markanın olayını sadece bilgisayar parçalarının aynı markadan olmasını seviyorum. Her parça farklı marka hoşuma gitmiyor ama tercih meselesi bu tabi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı