Daha fazla  

Klavyesini aldım dongle'ı berbat bu paralar kesinlikle verilmez. Klavyesiyle ilgili forumlarda bir sürü şikayet mevcut.
Ben uzak mesafe dışında dongle'da bir sorun yaşamadım.Klavyesini aldım dongle'ı berbat bu paralar kesinlikle verilmez. Klavyesiyle ilgili forumlarda bir sürü şikayet mevcut.
Hangi model?Klavyesini aldım dongle'ı berbat bu paralar kesinlikle verilmez. Klavyesiyle ilgili forumlarda bir sürü şikayet mevcut.
Klavyesini aldım Dongle'ı berbat bu paralar kesinlikle verilmez. Klavyesiyle ilgili forumlarda bir sürü şikayet mevcut.
Hangi model?
Aula F75'de de aynı sorunu yaşadım, F98'de de farklı bir kablosuz klavye taktığımda sorun yaşamıyorum; ancak aulalardan birini taktığımda sanırsam diğer wireless cihazlarla parazit yapıyor.Ben uzak mesafe dışında dongle'da bir sorun yaşamadım.
F75 mi?
Aula F75'te de aynı sorunu yaşadım, F98'de de farklı bir kablosuz klavye taktığımda sorun yaşamıyorum; ancak Aula'lardan birini taktığımda sanırsam diğer Wireless cihazlarla parazit yapıyor.
Klavyeyi wireless mı kullanıyorsun bluetooth mu hocam? Klavye takılıyken fazla USB takılı olduğunda genellikle bu sorunu yaşıyorum. USB güç yönetimini de kapattım ama sorun devam ediyor. Anakart kaynaklı olduğunu düşündüm başta ama anakartım da yeni ve x870 tomahawk. Başka klavye ile denediğimde ya da mouse ile denediğimde bu sorunu yaşamıyorum.Yaklasik 4 dongle var pcde hocam bt dongle klavye dongle kulaklık dongle yan yana arada Ajazz klavye takiyorum baglanti sorunu hiç yasamadim su ana kadar uzerine su dokmustum ses tekerleginin uzerine sadece onda kendi kendine sesi ackapa yapti ertesi gun duzeldi
wireless kullaniyorum dongle yakinda ama uzakta degil bence baska bi pcde deneyin imkaniniz varsaKlavyeyi wireless mı kullanıyorsun bluetooth mu hocam? Klavye takılıyken fazla USB takılı olduğunda genellikle bu sorunu yaşıyorum. USB güç yönetimini de kapattım ama sorun devam ediyor. Anakart kaynaklı olduğunu düşündüm başta ama anakartım da yeni ve x870 tomahawk. Başka klavye ile denediğimde ya da mouse ile denediğimde bu sorunu yaşamıyorum.
Aula F75'te de aynı sorunu yaşadım, F98'de de farklı bir kablosuz klavye taktığımda sorun yaşamıyorum; ancak Aula'lardan birini taktığımda sanırsam diğer Wireless cihazlarla parazit yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.