Elektronik Aula SC680 1.485TL

• Konuyu başlatan XPlasma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 490
wireless kullaniyorum dongle yakinda ama uzakta degil bence baska bi pcde deneyin imkaniniz varsa
Laptopta denediğimde problem yok çünkü laptopta parazit yapabileceği farklı bir USB yok. Ama masaüstünde mouse, kulaklık ya da farklı wireless klavyede bu sorunu yaşamıyorum. Sadece AULA'da yaşıyorum.

Dongle'ı kullandıktan sonra ilk baştan ben de bayağı bir gecikme yaşadım ancak sonradan kasanın ön portuna daha açık bir yere taktıktan sonra sorun düzeldi. Arka porta takılıydı ilk başta biraz dar yerde kalıyordu.
Hocam bazı USB'leri söktüğümde bu basılı kalma ve gecikme sorunu çözülüyor. Anakartım kaynaklı olabileceğinden şüphelendim bu durumda ama farklı bir marka kablosuz klavye taktığımda bu sorun yok. Hatta mouse ve kulaklığım da wireless bunlarda da hiçbir problem yok.

Laptopta denediğimde problem yok çünkü laptopta parazit yapabileceği farklı bir USB yok. Ama masaüstünde mouse, kulaklık ya da farklı wireless klavyede bu sorunu yaşamıyorum. Sadece AULA'da yaşıyorum.

Hocam bazı USB'leri söktüğümde bu basılı kalma ve gecikme sorunu çözülüyor. Anakartım kaynaklı olabileceğinden şüphelendim bu durumda ama farklı bir marka kablosuz klavye taktığımda bu sorun yok. Hatta mouse ve kulaklığım da wireless bunlarda da hiçbir problem yok.
İlginç.

Şu an bu konuşmalar sonrası acaba yine anakartımda mı sorun var sorusu kafama takıldı. :D

Bilgisayarımda kablolu veya kablosuz bir klavye takılı olduğunda, USB portlarından herhangi birine yeni bir cihaz taktığımda klavyede 1-2 saniyelik bir gecikme oluyor. Bu sırada basılı tuttuğum tuşlar takılı kalıyor. Ardından her şey normale dönüyor. Hangi USB portuna veya hangi cihaza taktığım fark etmiyor; durum hem kablolu hem kablosuz klavyede aynı şekilde gerçekleşiyor.

Aula SC680 model fareyi hem Aula F75 hem de Aula F87 Pro ile kullanıyorum 1 aydır hiç bir sorun yaşamadım. Zaten üreticinin size vaat ettiği mesafe 50 CM. Sizde üzerine engel olacak şekilde alan oluşturursanız tabiki bağlantı kesilecektir. Bu fiyata alınabilir bir model. İçinden grip tape, yedek skatez ve çok güzel yumuşacık ve hafif bir paracord USB kablo çıkıyor…

Aula SC680.JPG

Technopat Haberler

Geri
Yukarı