- Makaleler
- 3
AK680 Max daha iyi.
Hangi konularda daha iyi.
AK680 Max daha iyi.
Hangi konularda daha iyi.
Switch kasa yapısı keycaps gördüğüm kadarıyla da AK680 Max'ın PCB'si biraz kaliteli AK680 Max'ın top Mount olması Win60'ın tray Mount olmasına nazaran da daha iyi.
Tamam o zaman 1500 TL'ye AK680MAX alacağım.
1500TL'ye ak680 max wireless var mı? hocam varsa link atabilir misin bende almayı düşünüyorum.Tamam o zaman 1500 TL'ye AK680MAX alacağım.
1500TL'ye AK680 Max Wireless var mı? Hocam varsa link atabilir misin bende almayı düşünüyorum.
Evet varsa biz de alalım1500TL'ye ak680 max wireless var mı? hocam varsa link atabilir misin bende almayı düşünüyorum.
hocam bende temudan araştırdım ak820 vardı en son, yine bir göz atmam lazım demek ki, ayrı olarak bir sorum var temu ne kadar gümrük vergisi koyuyor? ve bu vergi sepet başına mı ürün başına mı?Wireless yok hocam, kablolu versiyon var. Temu'dan alacağım, hiç yüklenmemiş bir telefon vardı. Ona yükleyip kupon uyguladım. RGB wired versiyon.
Hocam bende Temu'dan araştırdım AK820 vardı en son, yine bir göz atmam lazım demek ki, ayrı olarak bir sorum var Temu ne kadar gümrük vergisi koyuyor? Ve bu vergi sepet başına mı ürün başına mı?
Çok daha iyi tercih olur bende bir manyetik klavye almak istiyorum bakalım ne alacağım.
Ben ürün başına diye biliyorum.
Sence nasıl, kablolu RGB modeli. 1500TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.