Çözüldü "AURA Sync is currently unavailable" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Buğra G.

Decapat
Merhaba,

Ekran Kartım: ASUS ROG Strix RX 570 4GB OC

AURA Sync uygulamasını sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Az önce ekran kartımdaki LED'in rengini değiştirmek için uygulamayı açmayı denedim ancak şu hata ile karşılaştım.

fff.png

Uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar kurdum, ekran kartı sürücümü güncelledim düzelmedi. BIOS ayarlarından FastBoot'u kapattım yine düzelmedi. Dün akşam Malwarebytes antivirüs programını yüklemiştim ve genel sistem taraması yapmıştım. Ondan olduğunu düşünüyorum ama anlamadım sebebini. Kartı sök-tak yaptım yine düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
@Buğra G. Sonunda çözümü buldum hocam, aradan 1 ay geçti ama buldum :)

İlk olarak LastProfile.XML silinecek C:\ProgramFile(x86)\LighttingService klasöründe bulabilirsin.

Daha sonrasında hizmetlere gir ve LightingServices bularak sağ tıkla hizmeti yeniden başlat. Sorun çözülmüştür.
Bu ve benzeri sorunlar son güncellemeden sonra herkesin başına bela oldu. Rog Armoury ve Asus Aura kullanıyorsanız çakışma yaratıyor. Diğer Asus RGB yazılımlarını kaldırıp deneyin. Sadece Sync programı varsa kaldırdıktan sonra elle AXSP dosyasını silin, tekrar kurun.

Bu ve benzeri sorunlar son güncellemeden sonra herkesin başına bela oldu. Rog Armoury ve Asus Aura kullanıyorsanız çakışma yaratıyor. Diğer Asus RGB yazılımlarını kaldırıp deneyin. Sadece Sync programı varsa kaldırdıktan sonra elle AXSP dosyasını silin, tekrar kurun.
Rog Armoury ve Asus Aura kullanmıyorum. AXSP dosyasının dizinini öğrenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

İlk olarak LastProfile.XML silinecek C:\ProgramFile(x86)\LighttingService klasöründe bulabilirsin.

Daha sonrasında hizmetlere gir ve LightingServices bularak sağ tıkla hizmeti yeniden başlat. Sorun çözülmüştür.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    25 KB · Görüntüleme: 2.376
  • 2.png
    2.png
    101,4 KB · Görüntüleme: 2.371
Çözüm
Dediğiniz gibi AXSP dosyasını sildim. Aura Sync'i tekrar yükledim ve bilgisayarımı yeniden başlattım. Hala aynı hatayı alıyorum.

Teşekkürler sorunum çözüldü. 😋

Teşekkürler sorunum çözüldü. 😋

Merhaba bende de aynı sorun var dediklerinizi yaptım ancak olmuyor yine aynı hatayı alıyorum lütfen yardım eder misiniz? ASUS ROG STRIX RX580'im ve ASUS TUF B450PLUS anakartım var. BIOS'um ve ekran kartım güncel.

Merhaba bende de aynı sorun var dediklerinizi yaptım ancak olmuyor yine aynı hatayı alıyorum lütfen yardım eder misiniz? ASUS ROG STRIX RX580'im ve ASUS TUF B450PLUS anakartım var. BIOS'um ve ekran kartım güncel.
Aura'yı Revo Uninstaller ile silin ve kayıt defterini temizleyin. En güncel sürümünü kurun ve her şeyi yönetici olarak çalıştır diyerek işlemi başlatın. Programı kurduktan sonra aynı işlemleri deneyin, olacaktır.

Aura'yı Revo Uninstaller ile silin ve kayıt defterini temizleyin. En güncel sürümünü kurun ve her şeyi yönetici olarak çalıştır diyerek işlemi başlatın. Programı kurduktan sonra aynı işlemleri deneyin, olacaktır.
Teşekkürler. Program açıldı ancak bu sefer de ekran kartımı algılamıyor program :D.
anakartın rengini istediğim gibi değiştirebiliyorum ancak ekran kartımı görmüyor program enteresan gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı