Aura Sync üzerinde her mod çalışıyor fakat müzik modunu açıp bir müzik açtığım zaman hiçbir ışık yanmıyor. Bir de YouTube'da falan sürekli görüyorum, insanlar Aura Sync ile sistemin her şeyini kontrol edip çok güzel RGB ile görüntüler ortaya çıkartıyorlar. Benim ise tek yapabildiğim program üzerindeki renk modlarını kullanmak.
Asla aşağıdaki videodaki gibi ayarları bulamadım. Sadece birkaç sıradan düz ayar. Tabii ki onlar da hoş ama bu program üzerinden güzel ayar yapan iyi kullanabilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Proper lighting on a PC creates a vibe to enhance your performance. But you must know how to tweak the lighting for the best environment creation according to
Proper lighting on a PC creates a vibe to enhance your performance. But you must know how to tweak the lighting for the best environment creation according to
Hocam bende sadece aura sync vardı, Armoury Create; i kurarken Aura Creator ile beraber kurdurdum, bi anda kulaklıkla aura sync çalışmaya başladı, size tavsiyem aura sync' i indirin, Asus uygulaması sonuçta sadece asus desteğe son vermiş o kadar