Aus p5kpl anakart İntel Pentium E5200 İşlemciye mac os x mountain lion kurulumu

  • Konuyu başlatan yunusemre26
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 987
Y

yunusemre26

Ziyaretçi
Arkadaşlar sistemime mac os x kurmak istiyorum. Eğer başarısız olursa bunun sonuçları ne olabilir ? Eğer sistemim uygunsa bana yardım edecek varmı ? Bu soruyu daha öncede sormuştum ama daha ayrıntılı bilgi almam gerekli. Yardımcı olursanız sevinirim :)
Bir sorum daha olacak.. Böyle bi sürü değişik sürüm mü desem bilmiyorumda çeşit var işte. Niresh,iAtkos gibi falan en iyi sonuç veren en düzgün çalışan hangisi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İatkos ve Niresh en çok denenen ve en uygun sürümler hangisini isterseniz kurabilirsiniz.. Denemeden kimse birşey bilemez hiçbirimiz kahin değiliz.. Bazı makinelerde iatkos kurulmazken niresh çok rahat kuruluyor...
 
Benim anakarta göre bios ve kurarken ki o yamalar sürücüler işaretleniyor ya onlarda yarım edebilirmisin acaba ? Kurarken diğer bilgisayarımdan girerim konuşuruz yaparken olurmu ?

- - - Güncellendi - - -

Bide benim sistemde hangisi olması gerek ml2 mi ml3 mü ?
 
En basiti anakartınızı yazın internete googleye [h=1]Asus p5kpl on hackintosh diye aratın kurulum yapanlar vardır.. Çok basit şekilde çözüme ulaşırsınız.[/h]
 
Tamam sen bi dene bak, bu forumda çoğu kişi araştırarak buluyor.. Takıldıkları yerde yardım eder herkes..
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı