Austin Major 2025 Pick'em seçimleriniz nedir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Hazır yeni gelmişken yaptığınız seçimleri atarsanız en azından Gold jeton alalım :). Ayrıca stickerları beğendim sonunda arkaplanlı güzel stickerlar var bazı stickerlar Craft'a çok uygun.

Önceden Play Off aşamasından önce 2 Stage oluyordu bu turnuvayla beraber 3 Stage olması işi daha da zorlaştırıyor. İlk aşamada şu anlık seçimlerim aşağıdaki gibi ama belki 1-2 değişiklik yapabilirim yayıncı tahminlerine de bakacağım. Heroic dışında bu aşamadaki hiçbir takımı yakın zamanda seyretmedim.

1748018056869.png

@Hidro Dinamik @wanetage @ilkerowic @bados123

Önceden play off aşamasından önce 2 stage oluyordu bu turnuvayla beraber 3 stage olması işi daha da zorlaştırıyor. İlk aşamada şu anlık seçimlerim aşağıdaki gibi ama belki 1-2 değişiklik yapabilirim yayıncı tahminlerine de bakacağım. Heroic dışında bu aşamadaki hiçbir takımı yakın zamanda seyretmedim.

Eki Görüntüle 2497292

@Hidro Dinamik @wanetage @ilkerowic @bados123

Ben şahsen jeton için alıyorum 10 dolarlık yeterli siz ne yapıyorsanız onu yapabilirim yanarsak beraber yanarız :D

Hatıra paketlerinden hiç ümidim yok. Elimdeki Antwerp Dust 2 haricindekiler 3-4 dolar bandında takıldı. Yine de 3 jetonlu bilet almayı düşünüyorum. Bir gün gaza gelip hepsini açarsam da çöl hidrası veya altın arabesk düşürmediğim sürece kar edeceğimi düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı