- Makaleler
- 2
Google hesabin ile giris yaparsan kayitli olarak kalacaktir.Hocam peki uygulamaya bir şey olursa hesaplarıma nasıl giriş yapabilirim?
Google hesabin ile giris yaparsan kayitli olarak kalacaktir.Hocam peki uygulamaya bir şey olursa hesaplarıma nasıl giriş yapabilirim?
Google hesabıma bir şey olursa?Google hesabin ile giris yaparsan kayitli olarak kalacaktir.
Steam sistemini bilmiyorum ama her türlü yedek kodlar verir siteler.Steam bana R1234 şeklinde bir kod vermişti fakat denemek için girmeye çalıştım benden 6 haneli kod girmemi istedi?
Ne olsun istiyosun hocam illa kurtaramayalim mi yani?Google hesabıma bir şey olursa?
Google hesabıma bir şey olursa?
Orası da sizin sorumluluğunuz yani hesabınıza giriş yöntemleri ve güçlü şifreler koyduğunuz sürece bir şey olmaz.Google hesabıma bir şey olursa?
Yok hocam yani google hesabım çalınırsa ne olur, hesabı kurtaramadan hiçbir yere giriş yapamayacak mıyım?Ne olsun istiyosun hocam illa kurtaramayalim mi yani?Google hesabinin sifresini yenilersin, giris yaparsin.Telefon ile sifre yenileme ozelligini acik tut.
Hesap bağlıyoruz nasıl gidiyor?Sildiğin an gidiyor her şey.
Google hesabıma bağlı olmuyor mu?Google asla ama asla kullanma. Sildiğin an gidiyor her şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.