wraxos woo
Centipat
- Makaleler
- 1
İleride kapanırsa hesaplara ne oluyor?
Kapanmaktan kastınız şirketin iflas etmesi mi?
İleride kapanırsa hesaplara ne oluyor?
Uygulamayı kapatmalarından bahsediyorum, örneğin authy kafasına göre pc uygulamasını kapattı.Kapanmaktan kastınız şirketin iflas etmesi mi?
Uygulamayı kapatmalarından bahsediyorum, örneğin Authy kafasına göre PC uygulamasını kapattı.
Kapatırsalar veya başka bir Authenticator uygulaması kapanırsa içerisindeki hesaplarımıza ne oluyor?Hayır adamlar küçük bir şirket bunu yapmazlar tam tersine bu uygulamalar ile ilgili yeni özellikler getireceklermiş ve ileride ücretli olacakmış authenticator ( şimdi kullananlar ücretsiz devam edebilirler dedi )
Ayrıca o 50 bin Play Store'daki verisi, PC bilmiyoruz.
Kapatırsalar veya başka bir authenticator uygulaması kapanırsa içerisindeki hesaplarımıza ne oluyor?
Local de çalışması sıkıntı yaratmaz mı telefon zarar görmesi durumunda?Kapanmadan önce haber veriler, tak diye kapanmaz.
Ayrıca ente local çalışan bir uygulama. Diyelim kapandı siz ayarlardan dosyaları dışarı aktar seçeneğini seçip dosyaları başka iki aşamalı doğrulama uygulamasına taşıyabilirsiniz.
Kapansa da hesaplarınızı kurtarabilirsiniz Ente'de.
Local de çalışması sıkıntı yaratmaz mı telefon zarar görmesi durumunda?
Yusuf ipek'i uzun yıllardır takip ediyorum bahsettiğiniz konunun videosunu izlemiştim şifre yöneticisi ile ilgili olan.Hayır localde çalışıyor ancak buluta yedekliyor ve buluta şifrelenmiş şekilde yedeklenir.
Yani ente elindeki verilere açıp baksa şifreli olduğu için hiçbir şey anlamaz.
Ellerinde bir kasa var ve bu kasanın içinde kağıtlar ( şifreler) var kasa kırılmaz bir kasa yani tek yol şifresini girmek.
O şifrede sizin hesap şifreniz.
Ve sizin hesap şifrenizi onlar bilmiyorlar.
@ED Crasher linkini bıraktığım konuda olan mesajları okursanız kasa şifre mantığını daha iyi kavrarsınız.
Çözüldü: Bitwarden şifreleri bulutta depoluyor mu?
Yusuf Ipek'i uzun yıllardır takip ediyorum bahsettiğiniz konunun videosunu izlemiştim şifre yöneticisi ile ilgili olan.
Hesap bağlıyoruz nasıl gidiyor?![]()
Google hesabıma bağlı olmuyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.