Authenticator önerisi

ED Crasher

Hectopat
Yer
Batman
Authy iyi fakat hem tokenleri export etme seçeneği yok hem de PC uygulaması kaldırıldı.
Aklımda Google ve Microsoft authenticator var fakat Google Authenticator senkronizasyon konusunda biraz sıkıntılı diye duydum. Siz hangisini önerirsiniz?

Authy iyi fakat hem tokenleri export etme seçeneği yok hem de PC uygulaması kaldırıldı.
Aklımda Google ve Microsoft authenticator var fakat Google Authenticator senkronizasyon konusunda biraz sıkıntılı diye duydum. Siz hangisini önerirsiniz?
İkisi de kötü. Ente Auth kullan.

Google kullanıyorum şikayet edilen kadar hata yok bu zamana kadar sorun yaşamadım.

Google kullanıyorum. 3 cihazda senkronize. iPhone'dan iPad'e taşıdığımda düzgün taşıdı ama eski iPhone'dan yeni iPhone cihaza taşıdığımda yanlış taşıdım çifter çifter oldular, o benim hatamdı açıkçası. Senkronizasyonda sorun yok. Ayrıca Google hesabına bağlı olarak senkronizasyon olması iyi oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı