AutoCAD için 20.000 TL laptop önerisi

Bütçe
20000

Julimezar

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynamayan, AutoCAD kullanmaya başlamış ve üniversitede de kullanma ihtimali yüksek olan (3 yıl sonra) biri için ne önerirsiniz? Ben en iyi bunu buldum. Bunun hakkında yorum, başka ürün tavsiyesi veya şuna dikkat et gibi önerilerinize açığım.

MSI Katana GF66 12UC-258XTR:

8 GB RAM eklenirse ekstra AutoCAD için fazlasıyla yeterli olur.
Bu bilgisayara sonradan ekletilebilir mi peki nereden öğrenebilirim?

Oyun hiç önemli değilse, 3 yıl sonra da bu programlar falan kullanılacaksa işlemci ve RAM'de bir tık yukarı çıkılması iyi olur.
Hiç önemli değil. Muhtemelen o programlar kullanılacak, en azından ben öyle biliyorum. Bütçeyi mi arttırmalı peki öneriniz ne olur?

Bu bilgisayara sonradan ekletilebilir mi peki nereden öğrenebilirim?

Hiç önemli değil. Muhtemelen o programlar kullanılacak, en azından ben öyle biliyorum. Bütçeyi mi arttırmalı peki öneriniz ne olur?

Bu şekilde AutoCAD için en düşük gereksinimleri karşılıyor. Benim bir tık yukarıya çıkılsa iyi olur dememin sebebi laptop sürekli yenisi alınan veya işlemcisi değişen bir şey olmadığı için uzun vadeli kullanımda bir tık yukarısı iyi olması. Eğer bütçe yok işlemci yükseltemem derseniz aynı işlemci 16 GB bellek olan bir model bakın veya bu modeli satın alıp daha sonra 8 GB daha bellek ekleyin. Bu sistemle de AutoCAD kullanırsınız. Zamanla sizin program üzerindeki beceriniz arttıkça 8 GB daha bellek eklersiniz. Hemen eklemek zorunda değilsiniz. Hala 8 GB'dan az miktarda bellekle AutoCAD kullananlar var. Zamanla AutoCAD yanına farklı programları kullanma ihtiyacı doğar, bazen 2 belki 3 programı aynı anda kullanma ihtiyacı doğar işte o zaman 16 veya 32 GB bellek önemli olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı