AutoCAD için dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
15000

Oğulcan Koçer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 1. Sınıf mimarlık öğrencisiyim laptop almam lazım. AutoCAD programında bana sıkıntı çıkarmayacak bir laptop önerisi olan var mı acaba?
Bütçe: 15.000'e kadar yolu var ancak yine de bu sana yeter 8-10bin TL'lik falan da derseniz önerilere açığım. Teşekkür ederim.

O paraya alacağın herhangi bir laptop AutoCAD için yeterlidir.
Gelecekte render işlerini düşünürsek işlemci gücü öneririm. Dolayısıyla benim önerim:

Alacağın bilgisayarın ekran kartı da iyi olsun, Lumion gibi bazı programlar minimum GTX 1650 gücünde kartlar isteyebiliyor. Dolar muhtemelen yakın zamanda düşmeyecek, bence o yüzden bütçeni yükseltebildiğin kadar yükseltip güzel bir indirim yakalayıp al bilgisayarını.
Teşekkür ederim.
O paraya alacağın herhangi bir laptop AutoCAD için yeterlidir.
Gelecekte render işlerini düşünürsek işlemci gücü öneririm. Dolayısıyla benim önerim:

Hocam 2 PC önermişsin ancak sanırım MSI işlemci açısından iyi abra da ekran kartı açısından iyi doğru mu?

Hocam 2 PC önermişsin ancak sanırım MSI işlemci açısından iyi Abra da ekran kartı açısından iyi doğru mu?

Evet. Ama 5800H ile 11800h arasındaki fark çok çok az. Ben Abra A5 aldım, attığım model Full alüminyum kasa. Diğer Monster kasalardan iyidir.

MSI olanı ise kasa kalitesinden dolayı önerdim daha çok, fakat ben olsam Monster A5 v18.1 alır +8 RAM ekler onu kullanırdım.
Çünkü laptop alüminyum, hiç plastik yok. Aşırı hafif. Okula veya işe gidip gelirken taşıma kolaylığı sağlıyor.

Evet. Ama 5800H ile 11800h arasındaki fark çok çok az. Ben Abra A5 aldım, attığım model Full alüminyum kasa. Diğer Monster kasalardan iyidir.

MSI olanı ise kasa kalitesinden dolayı önerdim daha çok, fakat ben olsam Monster A5 v18.1 alır +8 RAM ekler onu kullanırdım.
Çünkü laptop alüminyum, hiç plastik yok. Aşırı hafif. Okula veya işe gidip gelirken taşıma kolaylığı sağlıyor.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim önerin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı