Autocad Öğrenmek

Özgür kız

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkac kişi bana autocad programini kursa gitmeden asla ogrenemeyecegimi soylediler. Bu doğru mu, kendim ogrenemez miyim ?

Eger oyleyse bana kendim ogrenebilecegim iyi bi tasarim programi söyleyin :(

Kesinlikle öğrenirsin ama kursa gitmeden pek üstüne düşmüyor insan. Çalışmak için illa para vermek gerek. :D

Kendi kendine öğrenen çok, demeyim de 3 tane arkadaşım var.
Bir tanesi şu an öğrenci olmasına rağmen Autocad sayesinde para kazanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç sene sonra bu postu gördüm :) maya ve 3dmax kullanıyorum. Eğitim süreci epey bir çetrefilli geçiyor maalesef. Öğrenmek zor değil ancak, programlarda oluşan hataların çözümlerini bulmak zor olabiliyor. Her hatanın çözümü Google'da olmayabiliyor, çözümler işe yaramayabiliyor, aklınıza gelmeyecek yerlerden çözümler çıkabiliyor. Biraz kurcalayıp, öğrendikten sonra kurs yerine Udemy üzerinden eğitim almak mantıklı olabilir. Ama onda bile sorun ve problem kaçınılmaz olur. Programlar, özellikle bu tarz olanlar yaygın kullanım olmadığı için pek fazla YouTube ile iş yürümüyor. Eğer çevrenizde bilen birisi varsa, kendiniz öğrenin. Ama bir sorun olduğunda danışabileceğiniz birileri yoksa hiç akıl karı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı