Autodesk firması hâlâ korsan kullananlara dava açıyor mu?

Gene bir şey anlamadım. Sanki nokta, virgül ve cümlelerinizi tekrar okumanız durumu çözecektir. Anlamlar ve taraflar birbirinin içine girmiş. Okuyana eziyet.
Yorumlar gayet anlaşılır hatta daha iyi anlaman için örnek verdim. Yani daha iyi bilgi arıyorsan zaten avukat olan bir kullanıcı ile görüş .d.

Yok yukarda ki sorunun cevabı için eğer anlamadın ise avukat ile görüş diyorum. Anlama sorunu var sende galiba. Ve sana burada yazım kurallarına %100 uyarak bilgi veremem.Yukarda ki yorumda korsan kullanılıyor ise karşı taraf dava açabilir diye belirttim ve sen kullanıcılar mı dava açıyor demişsin .d ne alaka burada ki cümleyi anlamıyor isen sorunu kendinde ara dostum çünkü burada "kullanıcılar" korsan kullanan taraf, "karşı taraf" ise korsan kullananlara dava açan taraf. Korsan kullanan birisi zaten suçlu nasıl dava açacak. Burada senin bağlantıyı kafanda kurman lazım ama anlama ve kavrama konularında geri kalmışsın biraz çalışman gerekiyor. Neyse 😁.

Son düzenleme:
Yukarda ki yorumda korsan kullanılıyor ise karşı taraf dava açabilir diye belirttim
Bu da bahsettiğiniz yukardaki yazı.
E korsan kullanılıyorsa ve bu tespit edilmişse karşı tarafın dava açma hakkı tabi ki var bu masraflı olduğu için ufak işletmeler yanaşmıyor ama büyük işletmeler affetmez açarlar/açıyorlar.
Amma uzun yazmışsınız kim anlatamıyor belli.

Cümleye "Kim dava açar?" sorusunu sorduğumuzda; cevap; "küçük / büyük işletmeler".

Anlama sorunu var sende galiba.
Düzeltelim onu. Sizde "Anlatamama sorunu" var.

Son düzenleme:
Bu da bahsettiğiniz yukardaki yazı. Ben yazdığınıza göre kullanıcılar neden dava açıyor? diye soruyorum.

"korsan kullanılıyorsa ve bu tespit edilmişse karşı tarafın dava açma hakkı tabi ki var" demiş,
"ufak işletmeler yanaşmıyor ama büyük işletmeler affetmez açarlar" la bitirmişsiniz.

Cümleye "Kim dava açar?" sorusunu sorduğumuzda; buraya göre, karşı taraf olarak ifade edildiği sonucı çıkartılan dava açan taraf; sizin de burada yazdığınız gibi Kullanıcılar...

Siz yazmışsınız. Öyle okunuyor.

Düzeltelim onu. Sizde "Anlatamama sorunu" var.
Seni benim başıma birisi mi? gönderdi :d. Ben kullanıcılar geçen bir cümle bile kurmadım onu çıkaran sensin :d. Bak ilkokul çocuğuna anlatır gibi yazıyorum. Orada ben senin cümleni devam ettirdim. "Çalıştığın müzik yayın şirketi" eğer korsan kullanıyorsa ve tespit edilmişse "karşı taraf" yani programın sahibi olan taraf dava açar demişim. Ama bu dava işleri "masraflı" olduğu için "küçük işletmeler" değil de daha çok "büyük işletmeler" uğraşıyor demişim. Burada ki işletmelerde anlayacağın gibi dava açan taraflar :d. Bak cümlem gerçekten son derece anlaşılır ama sen anlamamak için elinden geleni yapıyorsun :d.

Son düzenleme:
Seni benim başıma birisi mi? gönderdi :d. Ben kullanıcılar geçen bir cümle bile kurmadım onu çıkaran sensin :d. Bak ilkokul çocuğuna anlatır gibi yazıyorum. Orada ben "senin cümleni" devam ettirerek "çalıştığın müzik yayın şirketi" eğer "korsan kullanıyorsa" ve "tespit edilmişse" "karşı taraf" yani programın sahibi taraf dava açar demişim. Ama bu dava işleri "masraflı" olduğu için "küçük işletmeler" değil de daha çok "büyük işletmeler" uğraşıyor demişim. Bak cümlem gerçekten son derece anlaşılır ama sen anlamamak için elinden geleni yapıyorsun :d.
Arkadaşım. Yazı yazmaya ve bir şeyler anlatmaya hiç zahmet etme tek kelimeni bile okumuyorum. Şu anlatamama sorununu bir çöz sonra yaz.

Arkadaşım. Yazı yazmaya ve bir şeyler anlatmaya hiç zahmet etme tek kelimeni bile okumuyorum. Şu anlatamama sorununu bir çöz sonra yaz.
Dostum bu kadar kasma kendini biraz serbest bırak. 1 saattir benim cümlelerimden kendi kafanda bir şeyler kurgulayıp yoruma döküyorsun :d. Cümlemde olmayan anlamları ve kelimeleri sanki ben yazmışım gibi yazıyorsun. TDK da görev alma gibi amacın varsa git Türkçe konu başlıklarında dolaş burada ben sana %100 yazım kurallarına uyarak bir şeyler anlatmayacağım eğer biraz anlama ve kavrama becerin varsa zaten yazdığım cümleleri anlamama gibi bir şansın yok. Hem yorum yapıyorsun karşılık alınca da geriliyorsun :d. Sakin ol.

Dostum bu kadar kasma kendini biraz serbest bırak. 1 saattir benim cümlelerimden kendi kafanda bir şeyler kurgulayıp yoruma döküyorsun :d. Cümlemde olmayan anlamları ve kelimeleri sanki ben yazmışım gibi yazıyorsun. TDK da görev alma gibi amacın varsa git Türkçe konu başlıklarında dolaş burada ben sana %100 yazım kurallarına uyarak bir şeyler anlatmayacağım eğer biraz anlama ve kavrama becerin varsa zaten yazdığım cümleleri anlamama gibi bir şansın yok. Hem yorum yapıyorsun karşılık alınca da geriliyorsun :d. Sakin ol.
Peki.

Amacım en başından beri seni bilgilendirmek öyle olmasa yanıt vermem. Ama senin konu dışı çabana bakarsak bilgilenme gibi amacın yok. Kafanı boş yorum kurgulamaya harcamak yerine yorumu anlamaya harcasan en başta sorunun cevabını almıştın. Kimse sana %100 yazım kuralı ile bir şeyler anlatamaz biraz kendi aklını kullanarak kafanda çözmeyi öğren bu senin önceliğin olsun çünkü bu yazım kurallarından çok daha önemli.

Amacım en başından beri seni bilgilendirmek öyle olmasa yanıt vermem. Ama senin konu dışı çabana bakarsak bilgilenme gibi amacın yok. Kafanı boş yorum kurgulamaya harcamak yerine yorumu anlamaya harcasan en başta sorunun cevabını almıştın. Kimse sana %100 yazım kuralı ile bir şeyler anlatamaz biraz kendi aklını kullanarak kafanda çözmeyi öğren bu senin önceliğin olsun çünkü bu yazım kurallarından çok daha önemli.

Evet cevaplarıın çok faydalı oldu.
Avukat a danışıp, MAYA ile büyük işletmelere müzik yayını davası açacağız.. Dönüşte de marketten bir şeyler alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı