Autodesk firması hâlâ korsan kullananlara dava açıyor mu?

Eğer AutoCAD lisans alacaksanız ve yükleceğiniz bilgisayarlarda daha önce cracklı AutoCAD kuruluysa kesinlikle bilgisayarları Secure Erase şeklinde formatlayın ya da yeni HDD alın.
Çünkü lisansladıktan sonra Autodesk fırması sizin önceki kullandığınız cracklı programları görüp size onları satın almanız gerektiğini söylüyor. Şu an lisanslı olarak kullanıyorum deseniz bile yine de size bunu dayatıyor.

Hocam konu yıllar sonra patlamış da şu an education lisansı kullanıyorum. Uygulumayı açtığımda herhangi bir sorun görmüyorum. Çok önceden PC'ye deneme amaçlı korsan yüklemiştim ancak şüphe edip hemen kaldırmıştım. İleride maya yı tam lisans satın almayı düşünüyüroum? Sorun olur mu?

Hocam konu yıllar sonra patlamış da şu an education lisansı kullanıyorum. Uygulumayı açtığımda herhangi bir sorun görmüyorum. Çok önceden PC'ye deneme amaçlı korsan yüklemiştim ancak şüphe edip hemen kaldırmıştım. İleride maya yı tam lisans satın almayı düşünüyüroum? Sorun olur mu?

Silindiyse sorun olmaz. Sonuçta bir şirket ağı üzerinden girmiyorsunuz. YouTube için korsan sürümle içerik üreten mühendisler bile gördüm. Sorun olacağını sanmıyorum.

Silindiyse sorun olmaz. Sonuçta bir şirket ağı üzerinden girmiyorsunuz. YouTube için korsan sürümle içerik üreten mühendisler bile gördüm. Sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam mesela öğrenci lisansı ile kullanarak ındie bir oyun geliştirip Steam'e sürsem ne gibi sorunlar yaşarım? Yani diyelim oradan bir şeyler kazanıp lisansı tamamlasam çünkü uygualamalr yaklaşık yıllık 150 k tutuyor.

Hocam mesela öğrenci lisansı ile kullanarak ındie bir oyun geliştirip Steam'e sürsem ne gibi sorunlar yaşarım? Yani diyelim oradan bir şeyler kazanıp lisansı tamamlasam çünkü uygualamalr yaklaşık yıllık 150 k tutuyor.

Öğrenci lisansı kullanmak yasal zaten. Firma bu hakkı kendisi sunuyor. Bir sorun yaşamazsınız çünkü yaşamanızı gerektirecek bir durum yok. Korsan yüklemeyin yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı