Autorun Microsoft nedir?

Fringtavo Gus

Hectopat
Merhabalar, aşağıdaki resimde (1. resim) görüldüğü üzere görev yöneticisinin başlangıç sekmesinde Autorun Microsoft isimli bir program var. Başka bir bilgisayarın başlangıç sekmesine baktığımda ise (2. resim) öyle bir program gözükmüyor. Bu program nedir ne işe yarar? Beni aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum.

Adsız.png

Adsız1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim bildiğim Malwarebytes sadece Malware ile uğraşır, antivirüs etkisinde olmaz.
Orası hakkında net bir bilgim yok, doğru olabilir. Zaten bana kalsa ben de ilk seçenek olarak Kaspersky öneririm.

Hocam beklettiğim için özür dilerim. Virüs taraması biraz uzun sürdü. Bazı programlarımı virüs olarak görüyor. Onun dışında taramada Autorun ile ilgili bir şey bulamadım.
1605537258305.png

Hocam beklettiğim için özür dilerim. Virüs taraması biraz uzun sürdü. Bazı programlarımı virüs olarak görüyor. Onun dışında taramada Autorun ile ilgili bir şey bulamadım.
Eki Görüntüle 739829
IOBit programlarını PUP olarak anlamış, buraya kadar normal.
O programları asla ama asla tavsiye etmem fakat virüs değillerdir, imzama da bakmanı tavsiye ederim.
Sonra geriye kalan şeylerin adları da pek hayırlı değil.
Açıkçası normalde direk önermem ama bilgisayarın (çok özür diliyorum) Çin Kerhanesine döndüğü için bence format at (format diskini temiz bir cihazda yaptır).
Ben yine de @24099 hocamı etiketleyim, senin durumun çok ağır.
Benim dediklerime göre iş yapma daha üst kişilerden mesaj bekle.

IOBit programlarını PUP olarak anlamış, buraya kadar normal.
O programları asla ama asla tavsiye etmem fakat virüs değillerdir, imzama da bakmanı tavsiye ederim.
Sonra geriye kalan şeylerin adları da pek hayırlı değil.
Açıkçası normalde direk önermem ama bilgisayarın (çok özür diliyorum) Çin Kerhanesine döndüğü için bence format at (format diskini temiz bir cihazda yaptır).
Ben yine de @24099 hocamı etiketleyim, senin durumun çok ağır.
Benim dediklerime göre iş yapma daha üst kişilerden mesaj bekle.
Hocam bende sevmiyorum IOBit programlarını. Ayrıca format tavsiyesine gelirsek haklısınız bir format atmam lazım fakat bilgisayarımda 800 GB kadar dosya var. Format attığım ilk ay büyük ihtimal 100 GB yeni şey yüklerim 😁.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı