Çözüldü Autoruns programının kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre._.0

Centipat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  

Merhaba, autoruns uygulamasını indirdim ve kullanmayı bilmediğim için çözemedim, bir sürü kırmızı uygulama var. Ne yapmam gerekiyor?

Çözüm
Bağlantıda uygulama kullanımını kabaca anlattım.
Task scheduler altında otomatik güncelleme ve tarama yapmasını istemediğin görevleri; solundaki kutucuğun işaretini kaldırarak duraklatabilirsin. Ayrıca veri toplayan görev ve hizmetleri de kapatabilirsin.

Mesela GeForce Experience video kaydı almıyorsan, sisteminde barındırmanın bir artısı yok. Bu yazılım veri topluyor, üstüne arka planda gereksiz hizmet çalıştırıyor. Bunun yerine güncellemeleri Nvidia forum sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Resimde gösterdiğim görev ve hizmetler, Nvidia için veri topluyor. Görevleri uygulama üzerinden ve hizmeti, arama kutusuna hizmetler yazarak durdurmanı öneririm.

Bağlantıda uygulama kullanımını kabaca anlattım.
Task scheduler altında otomatik güncelleme ve tarama yapmasını istemediğin görevleri; solundaki kutucuğun işaretini kaldırarak duraklatabilirsin. Ayrıca veri toplayan görev ve hizmetleri de kapatabilirsin.

Mesela GeForce Experience video kaydı almıyorsan, sisteminde barındırmanın bir artısı yok. Bu yazılım veri topluyor, üstüne arka planda gereksiz hizmet çalıştırıyor. Bunun yerine güncellemeleri Nvidia forum sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Resimde gösterdiğim görev ve hizmetler, Nvidia için veri topluyor. Görevleri uygulama üzerinden ve hizmeti, arama kutusuna hizmetler yazarak durdurmanı öneririm.

Çözüm

Tamamdır tiklerini kaldırdım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…