Çözüldü Autoruns silinmeyen sarı tikli dosyalar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kednye3

Centipat
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz autoruns gereksiz dosyaları silmeye yarıyor hatalar vs. Technopat üzerinden okuduğum bir rehberde sarıların silinmesi gerektiği yazıyordu ama bazı sarıları silemedim sistem izin vermedi bunun nedeni nedir? Uygulamayı yönetici olarak çalıştırdım.

Çözüm
1.Silinmeyen sarı renkli olan dosyaya sağ tıklayıp "Jump to Entry.." butonuna basıyoruz.

2.Daha sonra çıkan uyarıda "Run as Administrator" butonuna basıyoruz.

Uygulama yeniden başlayacak ve silinmeyen dosyaya sağ tıklayıp simdi rahatlıkla silebilirsiniz.

Uyarı: Bazı .dll uzantılı sistem dosyalarını hiç bir şekilde silemezsiniz. .dll uzantılı dosyaları silmeniz tavsiye edilmez.

Bahsettiğim bazı .dll uzantılı dosyalar:

O zaman dokunmaya gerek yok
Diğer bir sorumda indirdiğimde ve ilk açtığımda bir sürü başka seçenek çıkıyor ilk açtığımda bir tanesinin üstüne bastığımda cmd'yi açıp bir sürü kod yazdı bu normal bir şey değil mi ? ve ben öylesine birinden girdim belirli bir dosyadan mı girmek lazımdı bu konuda da fikrinizi almak isterim

Belirli bir dosya derken neyi kast ettin? Öylesine birinden derken neye giriyorsun?
.dll uzantılı dosyaları silmeniz tavsiye edilmez. Ben sildiğinizi sanmıştım da..

Belirli bir dosya derken neyi kast ettin? Öylesine birinden derken neye giriyorsun?
.dll uzantılı dosyaları silmeniz tavsiye edilmez. Ben sildiğinizi sanmıştım da..
Yani zip dosyasını açınca bir sürü versiyonu çıktı kurulum için öylesine birinden girdim öylesine birine bastım kurması için cmdden satırlar yazdı

Yani zip dosyasını açınca bir sürü versiyonu çıktı kurulum için öylesine birinden girdim öylesine birine bastım kurması için cmdden satırlar yazdı
Sisteminiz 32 Bit ise "Autoruns.exe" dosyasını açıyorsunuz, 64 Bit ise "Autoruns64.exe" dosyasını açıyorsunuz.

Komut istemin de satırlar yazması "autorunsc.exe" dosyasını açmanızdan kaynaklı. Bir sorun oluşturmaz merak etmeyin. Sorununu çözdüysem çözüm olarak işaretlemeyi unutma.

Yani benim sorunum öylesine açtım öylesine tıkladım bir tanesine sorun oluşturmaz diyorsunuz yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…