MertV
Hectopat
Sıkıntı çıktı mı peki yani ben de öyle yapayım sorun olmazsaHocam ben direkt kaldırdım, güvenli mod falan filan uğraşmadım. Denetim masasından direkt kaldırın.
Sıkıntı çıktı mı peki yani ben de öyle yapayım sorun olmazsaHocam ben direkt kaldırdım, güvenli mod falan filan uğraşmadım. Denetim masasından direkt kaldırın.
Hayır. Kaldıralı 1-2 yıl olmuştur. Bilgisayarım şuan çok rahat ve Avast ile ilgili hiç bir kalıntı yok.Sıkıntı çıktı mı peki yani ben de öyle yapayım sorun olmazsa
Sağlıklı olmuyor.Sebebi? Kaynak ve kanıtlar sunun lütfen?
Tam olarak nasıl yaptığınızı kısa bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim.Hayır. Kaldıralı 1-2 yıl olmuştur. Bilgisayarım şuan çok rahat ve Avast ile ilgili hiç bir kalıntı yok.
Tam olarak nasıl yaptığınızı kısa bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim.
Hocam bugüne kadar hiç olmadı.Bende de geçen Kaspersky yapmıştı. Sistemi 5-10 dakika dinlendirip tekrar açtığımda sorun düzeldi. Kaldırmak istiyorsanız da denetim masasından kaldırmayın. Kendi kaldırma aracı var.
![]()
Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast
www.avast.com
Sorun düzelmezse Avast ayarlarından tamir etmeyi deneyebilirsiniz.
Sağlıklı olmuyor.
Bunu kullanmam için güvenli mod açmam şart mı?
Antivirüs programları gelişmiş yapıya sahip olduğundan güvenli modda silmezseniz sistemde kalıntıları kalabiliyor. Programı güvenli modda değilken çalıştırın. O soruyor, güvenli moda geçmek isterseniz direkt sistemi yeniden başlatıp güvenli modda açıyor. Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra sistemi yeniden başlatırsanız normal bir şekilde açılır.Bunu kullanmam için güvenli mod açmam şart mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.