Avast Free Antivirüs veya başka bir antivirüs tavsiyesi

Yeniçocuk

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2018
Mesajlar
5.554
Makaleler
2
Çözümler
13
Avast Free Antivirüs iyi bir program mı yoksa başka bir ücretsiz antivirüs mü kullanayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eset İnternet Security kurdum geçen gün. İnternette deneme sürümü anahtarları var (korsan değil, yasal anahtarlar) onlardan birini aktif ettim. Memnunum, güvendiğim bazı sitelerde dolaşırken bile malware engelledi. Hiçbir şey indirmeseniz bile bazı siteler malware trojan vb. yükleyebiliyor sisteme. İlginç.
 
Korsan oyun ve yazılım kullanmıyorsanız bana sorarsan Windows Defender yeterlidir. Uzun zamandır bilgisayarıma antivirüs yüklemiyorum, güvenlik güncellemelerini düzenli olarak yapıyorum ve orjinal yazılım/oyun kullanıyorum yetiyor.
Geçende sadece ofisce programı için crack yaptım o kadar.
Ben Kaspersky Free kullanıyorum. Açıkcası korsan yazılımlarla çok "haşır neşir" değilseniz Windows Defender yeterli olacaktır.
Windows defender yeterli değil diyorlar ama?
Avast pek önermiyorum. Kaspersky Free veya Comodo IS kurabilirsiniz.
Kaspersky IS vardı onu free dönüştürdüm ondan sonra lisans için key istedi ben bu sorunla karşılaştım sonra Avast indirdim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Avast! yetersizdir, Defender yetersizdir. Sadece Eset'e özgü bir durum, korsan lisans anahtarlı veya deneme sürümlü Eset'in aktif kullandığı veritabanları farklıdır.

Ofis uygulamaları da olsa korsan yazılım kullanarak bilgisayar güvenliğini riske attınız. Çok da güvenliğinizi önemsediğinizi sanmıyorum.
 
4 senedir Avast Internet Security kullanıyordum. Çok kötü diyemem ama gözden kaçırdığı çok virüs olduğunu anlaşılıyordu.Ücretsiz sürümünden çok farklı olacağını düşünmüyorum. Şuan Kaspersky Free kullanıyorum crackli oyun film ve torrentlerde geç tepki verdiği oluyor ama bulaşmasını engelliyor. Ayarlarını düzenleyip sistem kullanımını da düşürdüm. Boştayken 1,6 gb ram (ddr3) ve %3 civarı cpu (i7 4770) kullanımı mevcut.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı