Avast güvenilir mi?

Korsana bulaşmıyorsanız antivirüs kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
Ayrıca Avast'a da güvenmiyorum.
Panda övülüyordu bir zamanlar ama, araştırın isterseniz.

Tamam o zaman ne işe yarıyor?
Antivirüs virüslü dosyaları engeller.
Zaten test için kullandım.

Dostum hic bir virus programi %100 guvenlik saglamaz 2009 senesinden beri ev kullanicisiyim samimi soyluyorum bir kere bile bilgisayarima virus bulasmadi neden dersin? Cunku bilincli bilgisayar kullaniyorum.

Dostum hic bir virus rogrami %100 guvenlik saglamaz 2009 senesinden beri ev kullanicisiyim samimi soyluyorum bir kere bile bilgisayarima virus bulasmadi neden dersin? Cunku bilincli bilgisayar kullaniyorum.
Ona değil zaten senin Avast önermene sinir oluyorum yoksa benim bilgisayarıma da hiç virüs bulaşmadı.

Ona değil zaten senin Avast önermene sinir oluyorum yoksa benim bilgisayarıma da hiç virüs bulaşmadı.

Dostum ben Avast'tan memnunum renkler ve zevkler tartisilmaz baska ESET gibi programlara bakabilirsin ama sunu bastan soyleyeyim ESET bilgisayari yorar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avast sistemimi daha fazla yormuştu zaten antivirüs kullanmıyorum ve bu şekilde 5. yılım.

Virus programi ben de kullanmak istemem ama bazi film siteleri bunu mecbur kiliyor. Bu nedenle tarayicima ve bilgisayarima virus eklentisi kurdum kardesim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı