Avast HDD'li bilgisayarı hızlandırdı

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda HDD var ve son sürüm Windows 10 kullanıyorum. Ne çektiğimi anlarsınız. Virüs olabileceğini düşünüp Avast yükledim. Herhangi bir virüs çıkmadı ama bilgisayarın açılışından uygulamaların açılışına kadar her şey hızlandı. Şaşırdım ve konu açayım dedim. Sizce nedeni nedir?

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda HDD var ve son sürüm Windows 10 kullanıyorum. Ne çektiğimi anlarsınız. Virüs olabileceğini düşünüp Avast yükledim. Herhangi bir virüs çıkmadı ama bilgisayarın açılışından uygulamaların açılışına kadar her şey hızlandı. Şaşırdım ve konu açayım dedim. Sizce nedeni nedir?

Avast üstünden başlangıç programlarını kapatmışsınızdır belki?

Tam olarak adı Avast cleaner gibi bir şey miydi? Bir de Intel Pentium E5500 ECS G41 TR-3 2 GB DDR3 800 MHz RAM sistemde öyle uygulama denedim 10 sn açılıştan 1 dk ya çıktı tam tersi oldu.

Hepsi kapalı zaten ben de anlamadım bilgisayar canlandı bir anda.

Bildiğimiz Avast virüs programı.

Aynısını kullandım galiba ama beni yavaşlattı Avast bana göre çok iyi sayılmaz tanıdıklarımda arka planda çalışarak yavaşlatıyordu tavsiye etmem.

Sadece hızlanma nedenini merak ediyorum.

Açılış hızlandırdı ise görev yöneticisi başlangıç kısmından açık olan uygulamaları kapatmıştır bir de GB deyip 500 MB temizlemiştir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı