Bilgisayar kuzenimdeydi. Paint.net diye bir uygulama indiriyordu. Sonra aldım bilgisayarı. Açtım görev yöneticisini. Avast vardı. Nasıl kaldırabilirim? Win + R yapıp "Avast" yazıyorum çıkmıyor.
Bilgisayar kuzenimdeydi. Paint.net diye bir uygulama indiriyordu. Sonra aldım bilgisayarı. Açtım Görev Yöneticisi'ni. Avast vardı. Nasıl kaldırabilirim? Win + r yapıp "Avast" yazıyorum çıkmıyor.
Olmaz, antivirüs öyle silinmez. Muhtemelen paint.net'ten anlaşmalı olarak geldi, indiren kişi de okumadan next next yapmış. Yine de sahte Avast olabilir. Kaspersky ile tara derim. Temiz gösterirse ilk mesajdakini uygularsın.
Bir de arama bölümüne Avast yazmayı dene. Açılıyorsa korumalarını kapat yoksa Kaspersky'le çakışacak. Görev yöneticisinden durdurmayı da deneyebilirsin.
Kaldırmak için programın seni güvenli moda geçirmesi lazım. Bir ton bilgisayar yeniden başlatılacak falan. Bu kadar kısa sürede yaptığını sanmıyorum. Bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısın.