Avast iyi midir?

Berbat. Ayrıca soruyu sorduktan önce niye Premium alıyorsunuz? Boşa para vermiş oluyorsunuz. Kaspersky Free varken bunun Premium'u bi işe yaramaz.
Önceden zaten Kaspersky İnternet Security almıştım ama yani değişiklik istedim ondan dolayı alma kararı aldım zaten neyse 1 yıl artık böyle geçecek gibi Avast ile neyse sağlık olsun bir daha kullanmam.
 
En son kendi kendine kurulmuştu (Evet crackten dolayı.) ve virüs diyip windows system32'de settrail miydi neydi onu silip bilgisayarımı recovery loop'a sokan "antivirüs"
Benide 360TS 2018'de bi .vbs dosyasını silip 20 saniyede bir uyarı vermesini sağlıyordu Windows'un. Allah'tan karantinadan geri yüklemiştim.
Önceden zaten Kaspersky İnternet Security almıştım ama yani değişiklik istedim ondan dolayı alma kararı aldım zaten neyse 1 yıl artık böyle geçecek gibi Avast ile.
Kaspersky Cloud Security var zaten. Ayrıca KIS almak yerine BitDefender alsanız daha iyi olurdu. BitDefender 3 kez öğrenciye ilk 6 ay ücretsizdi.
 
Beni de 360TS 2018'de bir. Vbs dosyasını silip 20 saniyede bir uyarı vermesini sağlıyordu Windows'un. Allah'tan karantinadan geri yüklemiştim.

Kaspersky Cloud Security var zaten. Ayrıca kıs almak yerine Bitdefender alsanız daha iyi olurdu. Bitdefender 3 kez öğrenciye ilk 6 ay ücretsizdi.

Yani Kaspersky BitDefender'dan daha iyi diye duymuştum o yüzden zaten Kaspersky kullanıyordum önceden.
 

Geri
Yukarı