Avast kalıntıları silinmeli mi?

Bence wizfile uygulamasını indirin(dosya sıralayan basit bir program) Avast yazıp çıkan her şeyi silin. Regedit'e girin CTRL+F yapın Avast yazın çıkan şeyi silin sonra Enter'a basın böyle bitene kadar yapın.

Tekrar başlattım şu an McAfee ile güvenlik taraması yapıyorum ilk laptopum uzun gayret sonucunda aldım 1 hafta olmadı korkuyorum bir tık. Silinmiştir umarım.
Bence wizfile uygulamasını indirin(dosya sıralayan basit bir program) Avast yazıp çıkan her şeyi silin. Regedit'e girin CTRL+F yapın Avast yazın çıkan şeyi silin sonra Enter'a basın böyle bitene kadar yapın.
hocam ekstra uygulama indirmek istemiyorum.
1629655354111.png

çok şükür. ben buna güvenebilirim demi arkadaşlar. ve denetim masasından silinebiliyorsa neden uygulama indirmeyi öneriyorlar.
@sonsuz_oyuncu @egehararli
@JakerT4
@Goktan Arslan

Tekrar başlattım şu an McAfee ile güvenlik taraması yapıyorum ilk laptopum uzun gayret sonucunda aldım 1 hafta olmadı korkuyorum bir tık. Silinmiştir umarım.

hocam ekstra uygulama indirmek istemiyorum.
Eki Görüntüle 1145679
çok şükür. ben buna güvenebilirim demi arkadaşlar. ve denetim masasından silinebiliyorsa neden uygulama indirmeyi öneriyorlar.
@sonsuz_oyuncu @egehararli
@JakerT4
@Goktan Arslan
Bir sorun olduysa ek uygulamalar önler diye. Bir sorun kalmamıştır şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı