Avast kötü bir anti-virüstür

Yani haklısın, sonuçta herkes biz gibi değil. Fakat Kaspersky anti virüs alan bir kişi virüsler ile bilgisi olur ya.

Bilgisi olabilir de olmayabilir de, örnek vermek gerekirse birisi büyük bir virüs yemiştir ve o virüsten korunma yollarını arıyordur. Antivirüs ile virüsü silmiş varsayalım ve bir daha böyle bir virüs yememek için antivirüs almıştır. Tabii illa virüsten korunmak için antivirüsü satın almasına gerek yok, ücretsiz versiyonları da var bazı antivirüslerin ama ücretli versiyonları ücretsiz versiyonlarına göre daha iyi koruduğu için insanlar ücretli versiyorunu tercih edebiliyor.

Avast anti virüs iyi bir anti virüs olarak görülse de kesinlikle berbat, daha demin güvenlik diye 120 GB'lik oyunumu sildi, sebebi ise oyunun anti Cheat'inden kaynaklıymış. Gerçekten kullanmak istiyorsanız bilgisayarı yönetme izni vermeyin.

Defender çok daha iyi çalışıyor, neden paralı av yazılımı kullanma ihtiyacı duyuyorsunuz ki?

Sanırım yeni telefon aldığımda yanına 1 yıllık McAfee vermişlerdi. Onun güvenliği iyi midir?

McAfee'yi bir ara bilgisayarda kullanmıştım, rezaletti. Virüslü olmayan dosyaları karantinaya alıyor, normal ama işin garip tarafı dosyayı karantinadan çıkaramıyorsun, en azından bende öyle oluyordu. Tabii mobilde hiç deneyimim olmadığı için mobil için bir şey demem doğru olmaz.

McAfee'yi bir ara bilgisayarda kullanmıştım, rezaletti. Virüslü olmayan dosyaları karantinaya alıyor, normal ama işin garip tarafı dosyayı karantinadan çıkaramıyorsun, en azından bende öyle oluyordu. Tabii mobilde hiç deneyimim olmadığı için mobil için bir şey demem doğru olmaz.
Evet bilgisayarda onun yüzünden baya şey indiremiyorum ama korktuğumdan da devre dışı bırakamıyorum.

Kaspersky, ESET, BitDefender. Bu üçlüden başka antivirüsün yüzüne bakmam.

En iyisi tabii ki bana göre Malwarebytes.
Malwarebytes'a bir antivirüs bile denemez. Anti-malware. Proaktif koruma özellikleri büyük antivirüs motorlarına göre çok kötü, eksik. Sadece tarama konusunda iyi. Onun için de satın almaya bile gerek yok, Free sürümde tarama yapılabiliyor. Asıl antivirüsün yanında yalnızca tarama aracı olarak Malwarebytes Free kullanılabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı