quiKK
Picopat
Size göre öyle olabilir ama herkes bu konuda çok bilgili olmadığı için önüne geleni indirebiliyor.
Yani haklısın, sonuçta herkes biz gibi değil. Fakat Kaspersky anti virüs alan bir kişi virüsler ile bilgisi olur ya.
Size göre öyle olabilir ama herkes bu konuda çok bilgili olmadığı için önüne geleni indirebiliyor.
Yani haklısın, sonuçta herkes biz gibi değil. Fakat Kaspersky anti virüs alan bir kişi virüsler ile bilgisi olur ya.
Sanırım yeni telefon aldığımda yanına 1 yıllık McAfee vermişlerdi. Onun güvenliği iyi midir?Kaspersky anlık koruma açısından Malwarebytes'tan daha iyi bir performansı var bence.
Avast anti virüs iyi bir anti virüs olarak görülse de kesinlikle berbat, daha demin güvenlik diye 120 GB'lik oyunumu sildi, sebebi ise oyunun anti Cheat'inden kaynaklıymış. Gerçekten kullanmak istiyorsanız bilgisayarı yönetme izni vermeyin.
Sanırım yeni telefon aldığımda yanına 1 yıllık McAfee vermişlerdi. Onun güvenliği iyi midir?
Evet bilgisayarda onun yüzünden baya şey indiremiyorum ama korktuğumdan da devre dışı bırakamıyorum.McAfee'yi bir ara bilgisayarda kullanmıştım, rezaletti. Virüslü olmayan dosyaları karantinaya alıyor, normal ama işin garip tarafı dosyayı karantinadan çıkaramıyorsun, en azından bende öyle oluyordu. Tabii mobilde hiç deneyimim olmadığı için mobil için bir şey demem doğru olmaz.
McAfee iyi değil hocam.Sanırım yeni telefon aldığımda yanına 1 yıllık McAfee vermişlerdi. Onun güvenliği iyi midir?
Malwarebytes'a bir antivirüs bile denemez. Anti-malware. Proaktif koruma özellikleri büyük antivirüs motorlarına göre çok kötü, eksik. Sadece tarama konusunda iyi. Onun için de satın almaya bile gerek yok, Free sürümde tarama yapılabiliyor. Asıl antivirüsün yanında yalnızca tarama aracı olarak Malwarebytes Free kullanılabilir.En iyisi tabii ki bana göre Malwarebytes.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.