Avast mı AVG mi?

AVG de Avast firmasına aittir.

Yani, ikisi de paragöz Avast firmasına ait

Çok daha kaliteli firmalar varken, kullanmanızı önermem

Avast çok eskiden kullanan biri olarak kaldırdığımda sistem dosyalarını bozmuştu. Temiz kurulum yapmak zorunda kaldım. Ayrıca bazı arkadaşlarda ALT+TAB sorunların neden oluyor.

Kaspersky ya da Norton önerimdir.
Kaspersky ücretsiz antivirüsü bulunuyor.

AVG tavsiye ederim tabi ki ücretsiz alıyorsan para vereceksen eğer orta düzey bir pc varsa Norton ve Bitdefender öneririm, pc özelliklerin iyi ise Kaspersky öneririm. Bana sorarsan ücretsiz avg ücretli bitdefender alırdım. Avast ücretsiz olarak Avg den daha az özellik sunuyor. bu söylediğim 5 antivürs programı son AV-TEST 2019 testlerine ilk sırlara yerleşen Antivürüs programlarıdır. Ben norton kullanıyorum hem pc mı zorlamıyor hem de güçlü bir program.
Yıllardır antivürüs kullanmıyorum. Şu ana kadar da bir sorunla karşılaşmadım, antivirüs kullanmak saçmalıktır Windows Defender yeterli.
Virüs programları gereksiz demek, cahilliktir. Windows Defendere güvenmek ayrı bir cahilliktir.

İkisi değil. İmkanınız varsa KIS, yoksa Kaspersky Free.
Tarama amaçlı: Malwarebytes + Adwcleaner.
Daha çok tarama amaçlı isterseniz : HitmanPro, Zemana AntiMalware, Dr.Web CureIt ve Junkware Removal Tool ( Kullanımını iyice okumadan kullanmayın) Çok sık değil, ayda bir olabilir.
Tarayıcı da Adguard kullanabilirsiniz. Ben adguard kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…