Avast nasıl silinir?

  • Konuyu başlatan Ly41
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 3B
Aynı şekilde bugüne dek hiçbirinin kaldırılması esnasında bir problemle karşılaşmadım. Yine de sistemde kalıntı bırakmamak için denetim masasından kaldırdıktan sonra bir defa aracı çalıştırmakta yarar var.

Kaldıra basınca da komut yürütülüyor. Kullanıcının o butona basması veya zararlının o komutu yürütmesi arasında bir fark yok.
Kritik işlemlerde özel bir ekranda kullanıcıdan onay isteniyor.
 
@Ascendency Kaldırma aracının zorunlu olduğunu söylediğiniz için attım. Bir de bize cahil dediğiniz için.
Öyle bir şey demedim. Zorunlu olduğunu söylemiyorum. En güvenlisi o. Bağlantıyı açsaydınız kalıntı bırakmadığını yazdığını da görebilirdiniz.

Ben şu an en fazla defendera güveniyorum sağlayıcıları Kaspersky falan.
Defender Windows'a ait. Yine de sen bilirsin.
 
@Ascendency Denetim masasından antivirüsü kaldırmak yeterli. O araç herhangi bir sorun oluşmadıkça kullanılmak zorunda değil. Öyle olsaydı, o aracı varsayılan olarak denetim masasına koyarlardı değil mi?
Program ekle ve kaldır kısmından kaldırılmaz.
Ben kendim uyduruyorum bunu değil mi?
 
Antivirüslerin kendine has kaldırma aracı gerekmediği sürece kullanılmamalı. Yetkili biri tarafından önerilmediği sürece kullanılması tavsiye edilmiyor.

Program ekle-kaldırdan kaldırılır. İsteyen Hibit Uninstaller gibi bir program yardımıyla kaldırır, arkadaki artıkları da güvenle temizler. Bu kadar basit bir şeyi uzun uzadıya tartışmanın bir anlamı ve faydası yok.
 
Antivirüslerin kendine has kaldırma aracı gerekmediği sürece kullanılmamalı. Yetkili birisi tarafından önerilmediği sürece kullanılması tavsiye edilmiyor.

Bu kadar basit bir şeyi uzun uzadıya tartışmanın bir anlamı ve faydası yok.
Anlatamıyoruz ki arkadaş. Uzadıkça uzuyor.
 

Geri
Yukarı