Avast şifre oluşturucunun oluşturduğu şifreler kırılır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Şununla 20 karakterden başlayan özel karakterli şifreler oluşturdum ve hesaplarıma yazdım. Yeterince güçlü şifre oluşturuyor mu Brute Force ile kırılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şununla 20 karakterden başlayan özel karakterli şifreler oluşturdum ve hesaplarıma yazdım. Yeterince güçlü şifre oluşturuyor mu Brute Force ile kırılır mı?
Bu method eskide kalmadı mı? Artık her site belli bir deneme sayısından sonra ya girişi bloke ediyor ya da ip ban atıyor. Yani bruteforce ile hesap kırmak çok çok zor.

Bu method eskide kalmadı mı? Artık her site belli bir deneme sayısından sonra ya girişi bloke ediyor ya da ip ban atıyor. Yani bruteforce ile hesap kırmak çok çok zor.
Bazı yazılımlar ile giriş bloke olmuyor hocam en azından tel şifresi için böyle.

Kırılabilir hatta test dahi edebilirsin ama bayağı uzun sürer günler kadar...
Tabii artık bu uzun şifrelere hiç gerek yok 2FA doğrulama veya E-Mail , Telefon ile doğrulama yaptığınız için zor şifreler ile çok uğraşmanıza gerek yok.

Yazılım ile alakası yok. Bu tür bir açığın olacağını düşünmüyorum. Çünkü girmeyi denediğin hesap belli, deneme hakkın belli. (Telefon şifresinden bahsetmiyorum)
Anladım,hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı