Avast silinmiyor

O kadar şey yazdim 1 kisi bile anlamadi, PC acilinca otomatik olarak Avast aciliyor sonra task Manager'den kapatinca erisim reddedildi diyor silince de oyle diyor.
Konuda Avast'ı silemediğini söylemişsin. Ben de güvenlik yazılımlarını kendi araçlarıyla kaldırman gerektiğini, yani bu bağlamda Avast'ı attığım linkteki araçla kaldırman gerektiğini söylüyorum. Aracı indirip kaldırmayı denedin mi?

Hiçbir programı dosyalarını silerek kaldırmak doğru değildir. Denetim masasından kaldırmayı denerseniz hiçbir ek ayar olmadan sorunsuzca kaldırabilirsiniz.

Denetim masası > program kaldır > Avast > düzenle / kaldır yolunu izleyerek kaldırabilirsiniz.

PC Rusça buraya nerden girebilirim bilmiyorum, resim ile anlatabilirseniz sevinirim.
Konuda Avast'ı silemediğini söylemişsin. Ben de güvenlik yazılımlarını kendi araçlarıyla kaldırman gerektiğini, yani bu bağlamda Avast'ı attığım linkteki araçla kaldırman gerektiğini söylüyorum. Aracı indirip kaldırmayı denedin mi?
araci indirdim simdi ise guvenli moda gecemiyorum
Hiçbir programı dosyalarını silerek kaldırmak doğru değildir. Denetim masasından kaldırmayı denerseniz hiçbir ek ayar olmadan sorunsuzca kaldırabilirsiniz.

Denetim Masası > Program Kaldır > Avast > Düzenle / Kaldır yolunu izleyerek kaldırabilirsiniz.
avast gozukmuyor :/
1609686404477.png

Eyvallah sildim
Güvenli moda geçmeye çalışıyorsun ama geçemiyor musun yoksa güvenli moda geçmeyi mi bilmiyorsun? Bilmiyorsan: Windows 10'da bilgisayarınızı güvenli modda başlatma
Evet guvenli moda gecmeyi bilmiyordum ogrendim gectim sildim avasti tesekkurler yorum yazan herkese

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı