Avast Ultimate parasına değer mi?

Talfa

Decapat
Daha fazla  
Ablamın bilgisayarını kullanmaya başlıyorum. Bilgisayarda Avast antivirüs Free kullanıyormuş. Bilgisayardaki bazı sorunları çözdüğünden Ultimate sürümünü beğendim. Aylık 40TL'ye de uyar diye düşünüyorum. Avast Ultimate için değer mi?

Ablamın bilgisayarını kullanmaya başlıyorum. Bilgisayarda Avast antivirüs Free kullanıyormuş. Bilgisayardaki bazı sorunları çözdüğünden Ultimate sürümünü beğendim. Aylık 40TL'ye de uyar diye düşünüyorum. Avast Ultimate için değer mi?
Kaspersky lisansını yıllık 50 TL'ye satıyorlar hepsilisans da.

Kaspersky lisansını yıllık 50 TL'ye satıyorlar hepsilisans da.

Kendi sitesinde 110 TL zaten. Aylık Avast gibi bir saçmalığa girişmeye gerek yok. Paranızla rezil olursunuz.

1702809200362.png

Artı -1 Eksi
İlla Avast alacağım diyorsanız ve VPN işinize yaramayacaksa uygulamasını indirip sağ üstten shop a girince size Premium Security için 3 yıllık toplam 208 TL teklif ediyor. Ya da 1 yıllık 71 TL. Sitesinden çok daha ucuz.

Kendi sitesinde 110 TL zaten. Aylık Avast gibi bir saçmalığa girişmeye gerek yok. Paranızla rezil olursunuz.

Eki Görüntüle 2055685
Yıllık 185 TL olan premium planı satıyorlar orada hocam.

Dosya Ekleri

• avast.png
    avast.png
    73,9 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Ben Avast premium Security'i yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum en kapsamlı korumayı aktif ettim ayarlardan şu an çok memnunum bilgisayarımda şu ana kadar virüs çıkmadı ama bende avasta pek güvenemiyorum nedense phising yiyebiliyor en ağır korumada olsa bile bende şu an yeni bir virüs programı bakınıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı