Avast Ultimate vs Kaspersky Total securty

İkisi arasında kesinlikle Kaspersky ama önerim ESET.
ESET Internet Security.
Esetide kullandım gerçekten az sistem gereksinimleri kullanıyor. Ama ben onda değilim açıkcası. Virüs programı olduğu için istediği kadar kullanabilir tarafındayım. Avast ve Kaspersky sistemimde fazla yük oluşturmadı benim.

Kaspersky virüs kaldırmaya çalışırken sistemdeki sürücüleri bozabiliyor buna tanıklıkta ettim. Avast koruma konusunda daha geri bir ürün. ESET ikisinin ortasında ev kullanıcısı için gereğinden iyi bir ürün hatta en az kaynak kullanan AV ESET.

VPN istiyorsanız 1.1.1.1 WARP kullanın hem ücretsiz hem de neredeyse hızınız düşmüyor bile. Ayrıca tüm cihazlara uygun.

İlla ki Kaspersky kullanacaksanız da Free sürümünü veya standart AV sürümünü kullanın (ikisi arasında neredeyse fark yok sadece 1-2 modül ekleniyor) Free sürümde de standart Kaspersky koruması mevcut. En üst sürümde kullanmadığınız bir sürü modül oluyor ve boşu boşuna ekstra kaynak tüketiyor ancak Avast kullanmayın.
VPN olarak modemimizin arayüzünde her kullanıcı için farklı warp modülü kayıtlı (kardeşime aile profili, bizede normal warp profili, modem geneline warp malware profili yüklü) ama extra güvenlik olarak tercih ediyoruz ailecek VPN'i

Ben ikisini de önermem.
1. Avast geçmiş yıllarda kullanıcı verilerini sattığı ortaya çıktı o programı hala kullananlar var üzülüyorum.
2. Kaspersky Rus malı olduğu için hiç ısınamadım. Tarama için kullandım ama av olarak bilgisayarında bulundurmadım.

+Trend Micro maximum Security kullanıyorum, key olarak uygun fiyata satılıyor. 3 yıldır kullanıyorum ben 32 TL almıştım. Ayrıca Android ve iOS içinde uyumlu ve bu key ile mobil cihazları da akif edebilirsin 2 yıl 5 cihaz mobil dahil. Çevremde ki herkese öneriyorum ve gayet memnunlar. Ofisteki bilgisayarlarımızda da kullanıyoruz Mac bilgisayarımda kurulu memnunum. Kendi sitesinde pahalı lakin internete uygun satılıyor bu fiyata.
Kaspersky'a o yüzden güvenemiyorum. Haberler falan çıktı bilgisayarı ele geçiriyor falan diye. Güvenimi kırdı, şuanda sadece bir telefonda lisansı kaldı. O bitince Avast lisansını etkinleştiricez.

Teşekkür ederim vakit ayıran herkese, Bir döncem Eset'te kullandım. Sadece NOD32 sürümünü kullanmadım. Şuan Avast lisansımızın süresinin bitmesini bekliyoruz. Rusyanın olması ve günlük sınırlama getirmesinden dolayı Kaspersky'a pek net bakamıyoruz. Ayrıca paralo yöneticisi olarakta ikiside birbirine yakın. Çok kararsız kaldık.

İkisi arasından elbette Kaspersky, kişisel önerim ESET Internet Security. Rakipsiz.
Yapılan bir testte Avastın daha çok sistemi sacunabildiği gözlemlenmişti o yüzden eseti bıraktım şimdi test yenilenmiş ve hala öyle gözüküyor

dakika 8:57 den dakika 11:24 e kadar bakarsanız belli oluyor sonuçlar,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisi de bana göre kötü.
Avast'ı kendimi bildim bileli kullanırdım (sahip olduğum her cihazda) son aylarda hata verip sapıtmaya başladı + olarak internette güvenlik duvarı lüzumsuz ping çıkarıyor bunu biraz geç fark ettim. Kullanmayı bırakmamdaki en büyük etken dalgınlığımla PC'ye virüs bulaştı ve Avast sadece ölü taklidi yaptı.

Kaspersky ise laptopta performans adında hiçbir şey bırakmadı oyun modu açıkken bile Avast kullanırken karşılaşmadığım (Avast'ın oyun modu gayet iyiydi) takılmalar yaşamaya başladım bu durum canımı sıktı çok ısınamadım.

Şimdi ise BitDefender kullanmaya başladım şu anlık memnunum antitrackeri vs iyi çalışıyor. Tek profil modu biraz kafa karıştırdı oda çözülür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı