Avast'a neden zararlı deniliyor?

A-V öneri konularında birisi Avast önerirse diğeri çıldırıyor, neymiş Avast veri çalıyormuş. Her neyse makaleye geçelim,

Gizlilik!
Evet bazı arkadaşlar Avast veri çalıyor diyor, evet doğru. Peki sizin kullandığınız hangi uygulama veri çalmıyor?

1622295191482.png


Güçsüz A-V!
Mesela Avast'a güçsüz bir A-V diyorsunuz, sizin kullandığınız hangi A-V'nin zayıf yönü yok?

1622295202760.png


Sponsorluk işi!
Yok neymiş efendim Avast AV-TEST ile anlaşıyor. Eğer anlaşsaydı tüm A-V'ler anlaşıp kendini Full diyerek geçerdi. Yani öyle bir şey yok!

1622295223742.png


Kendini virüs sanıyor!
Bunu size kim kanıtladı? Yani soruyorum. Avast kendine virüs diyor ise kanıt istiyorum.

1622295239209.png


Fazla kaynak tüketimi!
Ben Avast kullandığımda kaynak tüketmiyordu. Fotoğraf atarak Avast'ın kaynak tükettiğini kanıtlayın bakalım

Eğer eklemediğim bir şey varsa söyleyin ben cevaplarım. Her A-V yazılımı iyidir. Kötü diyemezsiniz. Ama eksik yanlarını söyleyebilirsiniz. Yaptığınız şey emek hırsızlığı.
 
Avast eskiden veri çalıyordu ama CEO'su değişti.

Ayrıca kendini silme muhabbeti 7 yıl önce falan vardı. Çok eski yani.
 
Windows Defender quick scan ile her şey çözülür. Avast, Kaspersky hikaye. Bu şirketler sadece AR-GE zaten. Kerizlerden para alıyorlar işte.

Artık para eden Data olduğu için kullandığın bütün uygulamalar verinizi alıyor ve bunu kabul ediyorsunuz. Tike basıp geçmeyin. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın xDarkLyne Avast Standart Ev Kullanıcıları için çok uygun ve yaygın bir seçimdir.Fakat Avast FA yerine Kaspersky kullanmak şu zamanda daha mantıklı.Siber saldırıların yoğun olduğu bu zamanlarda Botumuz çok fazla virüs taraması yapıp ihbar etmiştir.Virüs taramalarının çoğu Kaspersky Pro Edition Başarıyla tamamlamıştır.
 
Ben açıkçası hangi arkadaşım Avast istedi diye bilgisayarına Avast yüklediysem bilgisayarların açılma süresi biraz uzadı ve fazla kaynak tüketimi yapıyordu ama bu Avast'ın kötü olduğunu gösterir mi tek başına, bence göstermez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı