Avengers: Endgame "Pizza Gizemi"

Orta fare tuşu ile hangisine basarsanız basın direkt linki açıyor. Yanlışlıkla basıp bu çileden kurtuldum. Ama sonra ne kadar gidiyor acaba diye merak edip açtım 😠
Mizahın açılan videoda olması da beklenebilirdi. En azından bir uyarı vermeliydiniz bence de. Bu sorun değilse bundan sonra kategorisi ne olursa olsun konularımı bu şekilde açıp mizah kategorisinde paylaşabilirim demek oluyor gibi.
Gerçekten gizem videosu ekleseydim, sonra insanlar gelip "neden mizah başlığı altına açtın?" deseydi, biraz da oradan laf yeseydim.

Sosyal'de mizahi bir konu açmanız beni rahatsız etmedi. Başlıktan dolayı da rahatsız olmadım. Fakat bir gizemi öğrenmek için sürekli sürpriz bozan butonuna basmaktan gerçekten çok rahatsız oldum ve sonunda mizahi bir video olduğu için resmen vaktimi çalmış ve beni ve diğer benimle aynı amaç doğrultusunda konuya gelenleri de bir bakıma trollemiş oldunuz. Konu içeriğinde sürekli bir butona tıklamak zorunda kalmasam hiç yorum bile yazmadan konudan çıkardım.
Her şeyde kusur aramayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı