Avermedia LGP Lite yayın yapmak

HalitSanlisoy

Decapat
Merhabalar.
Elimde Avermedia LGP Lite bulunmakta bununla telefonumun ekranını bilgisayara yansıtıp canlı yayın yapmak istiyorum bu mümkün müdür? Elgato Capture Card ile yapıldığını biliyorum.
Denemelerim de devamlı "no signal" hatası alıyorum telefonum Xiaomi Mi9 bilgisayarımda ortanın üstü sayılabilir bağlantı için bir Type-C to HDMI aldım lakin yine de olumlu sonuç alamadım. Telefondan karta HDMI'in, HDMI outansa ekran kartına taktım ekran kartım GTX970 tek HDMI girişi olduğu için monitörümü DVI bağlantısıyla aktif ettim ama "no signal" almaya devam ediyorum. Avermedia ile bir bilgisi olan veya bağlantıyı nasıl kuracağıma dahil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkür ederim. MHL diye adlandırdığınız type c dönüştürücü diymi? Yinede bir çözüm yolu mevcutmudur
O kablonun çalışması için telefonunda desteklemesi gerekiyor. Benim bildiğim Xiaomi'lerde yok MHL desteği. Yinede bu uygulamayı indirip kontrol et olup olmadığından emin olursun. MHL desteği yoksa kablo ile görüntü alamazsın.
Screenshot_20190910-193628_Google Play Store.jpg

O kablonun çalışması için telefonunda desteklemesi gerekiyor. Benim bildiğim Xiaomi'lerde yok MHL desteği. Yinede bu uygulamayı indirip kontrol et olup olmadığından emin olursun. MHL desteği yoksa kablo ile görüntü alamazsın.Eki Görüntüle 437129
Teşekkürler, Mi 9 için destek yokmuş. Bilgi için tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı