AVG Anti-Virüs nasıldır?

Prokas

Hectopat
Yer
Mersin
Yazın bilgisayara virüs(yüksek ihtimalle trojandı) bulaştırdığım için antivirüs kullanmaya başladık. Şu an AVG antivirüs kullanıyorum. İyi midir veya kullanışlı mıdır?
Kaspersky'ın çok daha iyi olduğunu biliyorum ama ücretli🙁

Bitdefender free oneririm. Daha iyi.

Yazın bilgisayara virüs(yüksek ihtimalle trojandı) bulaştırdığım için antivirüs kullanmaya başladık. Şu an AVG antivirüs kullanıyorum. İyi midir veya kullanışlı mıdır?
Kaspersky'ın çok daha iyi olduğunu biliyorum ama ücretli🙁
E Kaspersky bedava var ki...
Zamanında veri satmış şu anda ise en iyisi olmayan orta halli bir firma. Telemetrisini gerçekten beğenmesem de ücretsiz kaliteli AV arayan herkese Kaspersky öneriyorum.

Bitdefender free oneririm. Daha iyi.
Kaldırırken arka planda çalışan program bırakıyor. Ne yaptığını bilmiyorum fakat tiksinmiştim görünce.

Avast ile birleştikten sonra aynı motoru ve aynı veritabanını kullanmaya başladılar. Testlerde virgülüne kadar aynı skoru alıyorlar bu sebeple hep.

Avast'ın farklı bir arayüz giydirilmiş hali olarak tanımlayabiliriz. Fena değildir fakat oluk oluk veri toplar. Gereksiz. Bitdefender Free veya Kaspersky Free öneririm.

Daha farklı av programlarına yönelebilirsiniz. AVG, Avast tarzı av programlarının kullanılmasını pek tavsiye etmem. Norton, Kaspersky iyidir.

Kaspersky yerine BitDefender'ya da ESET daha mantikli.

Kaspersky yerine BitDefender'ya da ESET daha mantikli.
Ben şu an kendi bilgisayarımda Norton kullanıyorum, nedense yıllardır ESET'e hiç ısınamadım... Ama bence gündelik kullanımda koruma amaçlı hepsi hemen hemen birbirine yakın performans sağlıyorlardır diye düşünüyorum.

Ben şu an kendi bilgisayarımda Norton kullanıyorum, nedense yıllardır ESET'e hiç ısınamadım...

ESET ucretli cozum icin guzeldi. Tabii 2023 verilerini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı