AVG kullanılır mı?

Taratma sirasinda antivirusun arayuzunun cokmesi normal mi? Aktif zararli testi bile degil test. Kaspersky'da da olur diyorsunuz birde, Kaspersky'i 5142 virus ile gercek zamanli koruma testi yaptim onda donmadi bunda mi donacak?

Konuda diger arkadas da yazmis arayuzu cokuyor diye Windows Defender'in.

Su an harbi arguman uretmek gereksiz geliyor size karsi.

@Glade

Dostlar ne gerek bu kadar tartışmaya ? Üst düzey bilgim olmasa da benim önerdiğim 2 tane AV var:
Kaspersky , Bitdefender.
Haklısın, kalbini kırdığım biri varsa hakkını helal etsin, iyi geceler.

Aslında bana kalırsa bunlar Microsoft'un "arayüzü güzel yapalım ya" demesinden oluyor, virüsleri bulurken animasyon geliyor. Hayvan gibi virüs bulunca da animasyon ile birlikte donuyor program.

Onu ben dahil bi cok kisi yasamis forumda.

Aslında bana kalırsa bunlar Microsoft'un "arayüzü güzel yapalım ya" demesinden oluyor, virüsleri bulurken animasyon geliyor. Hayvan gibi virüs bulunca da animasyon ile birlikte donuyor program.
Keske arayuz kaynakli olsa. Direkt motor kaynakli.

CMD'den taratmayi denedim 1399 virusu onda da dondu.

Windows Defender bence bizim sistemin de bir virüs koruması olsun diye yapılan bir şey.

@731001 @Dexter_Morgan31

dostlar sonuç ne?

Son düzenleme:
Haklısınız hocam.

@QuasarWhisper

Ben hala Bitdefender oneriyorum sisteminiz dusuk degilse. Dusukse yapacak bir sey yok AVG kullanmalisiniz. Kaspersky Free da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…