AVG kullanılır mı?

Konuları atar mısın? Ayrıca buga falan girdiği yok Defender'ın hiç konuşmayalım o konu hakkında.
???

Bug'a mi girmiyor Windows Defender???

Daha ben test ederken virusleri silemiyordu 100 virus 100 virus sekliinde bolerek tarattim onda bile cok zorlandim nasil girmiyor?

Al bakayım:Win32 Sality Virüsü
Buga girdiği yok mu? Olmayan dosyayı virüs algıladı geçen, Kaspersky'ı silince bozuldu, bilinmiyor hatası verdi.
2018 konusunu atma, buga girdiği falan da yok. Hangi dosyayı virüs olarak algıladı? Sen AVG kullanırken mi verdi uyarıyı? AVG ile beraber kullanılamaz. Windows'a Defender dışı bir AV girdiğinde kendini devre dışı bırakır.

Ayrıca Kaspersky ile beraber mi kullanıyorsun AVG'yi, kasmıyor mu hiç?

???

Bug'a mi girmiyor Windows Defender???

Daha ben test ederken virusleri silemiyordu 100 virus 100 virus sekliinde bolerek tarattim onda bile cok zorlandim nasil girmiyor?
Bug'a girdiği yok hocam, bana bir kanıt bile atamazsınız.

2018 konusunu atma, buga girdiği falan da yok. Hangi dosyayı virüs olarak algıladı? Sen AVG kullanırken mi verdi uyarıyı? AVG ile beraber kullanılamaz. Windows'a Defender dışı bir AV girdiğinde kendini devre dışı bırakır.

Su konuyu 2. Sayfadan itibaren tamamen okuyun.

Yoo hiç biri ile kullanmadım. Otomatik Devre dışı kalıyor zaten kurunca başka bir AV yazılımı. Eicar'ı 2 kez algıladı. 2. algılamasını silemedi, hiç bir şey yapamadı hatta çünkü zaten silmişti. Olmayan bir dosyayı algılıyordu...
Kaspersky ile birlikte kullanmadım, Kaspersky kullanıyordum. Sildim sonra Defender'a geçecekken Defender bilinmiyor diye hata verdi açamadım tehdit korumasını. 2 AV'yi 1 arada kullanmıyorum.

Su konuyu 2. Sayfadan itibaren tamamen okuyun.
1399 virüsü Kaspersky'lı bilgisayara atın. Aynı şey yaşanır merak etmeyin.

Kaspersky'da olmaz. Virusler aktif bile degildi, Veritabani testiydi okudugunuz konu.

Abartiyorsunuz suan. Kaspersky'da olma ihtimali yok boyle bir seyin.
Hocam Defender kurulu bir sanal makineniz varsa bende şöyle buga girdi:
İlk önce eicar'ı metin belgesine attım. Direkt buldu ama ne hikmetse silmedi sonra açmayı denedim tehditler engellendi dedi işte böyle buga girdi. Tehditler engellendi'de de aynı dosyayı bulduğundan silemedi.
Lütfen gerçek bilgisayarınızda denemeyin, herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. Sanal makinede deneyin deneyecekseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı