AVG kullanılır mı?

Taratma sirasinda antivirusun arayuzunun cokmesi normal mi? Aktif zararli testi bile degil test. Kaspersky'da da olur diyorsunuz birde, Kaspersky'i 5142 virus ile gercek zamanli koruma testi yaptim onda donmadi bunda mi donacak?

Konuda diger arkadas da yazmis arayuzu cokuyor diye Windows Defender'in.

Su an harbi arguman uretmek gereksiz geliyor size karsi.

@Glade

Dostlar ne gerek bu kadar tartışmaya ? Üst düzey bilgim olmasa da benim önerdiğim 2 tane AV var:
Kaspersky , Bitdefender.
Haklısın, kalbini kırdığım biri varsa hakkını helal etsin, iyi geceler.

Taratma sirasinda antivirusun arayuzunun cokmesi normal mi? Aktif zararli testi bile degil test. Kaspersky'da da olur diyorsunuz birde, Kaspersky'i 5142 virus ile gercek zamanli koruma testi yaptim onda donmadi bunda mi donacak?

Konuda diger arkadas da yazmis arayuzu cokuyor diye Windows Defender'in

@Glade
Aslında bana kalırsa bunlar Microsoft'un "arayüzü güzel yapalım ya" demesinden oluyor, virüsleri bulurken animasyon geliyor. Hayvan gibi virüs bulunca da animasyon ile birlikte donuyor program.

Hocam Defender kurulu bir sanal makineniz varsa bende şöyle buga girdi:
İlk önce eicar'ı metin belgesine attım. Direkt buldu ama ne hikmetse silmedi sonra açmayı denedim tehditler engellendi dedi işte böyle buga girdi. Tehditler engellendi'de de aynı dosyayı bulduğundan silemedi.
Lütfen gerçek bilgisayarınızda denemeyin, herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. Sanal makinede deneyin deneyecekseniz.
Onu ben dahil bi cok kisi yasamis forumda.

Aslında bana kalırsa bunlar Microsoft'un "arayüzü güzel yapalım ya" demesinden oluyor, virüsleri bulurken animasyon geliyor. Hayvan gibi virüs bulunca da animasyon ile birlikte donuyor program.
Keske arayuz kaynakli olsa. Direkt motor kaynakli.

CMD'den taratmayi denedim 1399 virusu onda da dondu.

Yav bu antivirusllerin vukuatsiz olani yok ki. Kaspersky'de hacklenmisti bir ara, Avast verileri satti (su an oyle bir durum soz konusu degil cunku Norton satin aldi Avast'i.), Norton hacklendi.

Windows Defender zaten Allah versin utanmasa kendini kapatacak virus daha kolay girsin diye. Bir BitDefender ve ESET kaliyor onlarin da vardir bir seyleri.

Windows Defender bence bizim sistemin de bir virüs koruması olsun diye yapılan bir şey.

@731001 @Dexter_Morgan31

dostlar sonuç ne?

Son düzenleme:

Konuda diger arkadas da yazmis arayuzu cokuyor diye Windows Defender'in.

@Glade
👍 Haklısınız hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı