AVG kullanılır mı?

İşlemi sonlandırma, virüsü yedikten sonra virüsü silme.

AVG Güzeldir, kalitelidir. Bakmayın insanların AVG ürünlerine karşı bir algısı var, şu anda güzel bir uygulama kullanabilirsin.
Zamanında veri hırsızlığı ile anılan, kendi hizmetini-dosyasını virüs olarak algılayan bir program olduğu için insanların AVG hakkında kötü düşünmesi normal.

Ya bu forumdan bir arkadasin bilgisayarina baktik 2 kisi, Kaspersky bilgi calma amacli tarayiciya bulasmis eklentiyi engellemiyordu. Virusler cok gelisti evet ama Kaspersky dendigi kadar iyi bir davranissal analizi yok ama AVG cop o konuda, Yine ben Kaspersky'dan iyi oldugunu dusunmuyorum AVG'nin.

Gelecek yil yapacagim 15000 viruslu testte daha net olur her sey.

Comodo bile algilamadi bu arada o eklentiyi. Ben tespit etmedim arkadas tespit etti dedi bu virus cok gelismis bir virusmus.

Benim onerim bedava olarak Bitdefender, Parali ise Norton.

Ya bu forumdan bir arkadasin bilgisayarina baktik 2 kisi, Kaspersky bilgi calma amacli tarayiciya bulasmis eklentiyi engellemiyordu. Virusler cok gelisti evet ama Kaspersky dendigi kadar iyi bir davranissal analizi yok ama AVG cop o konuda, Yine ben Kaspersky'dan iyi oldugunu dusunmuyorum AVG'nin.

Comodo bile algilamadi bu arada o eklentiyi. Ben tespit etmedim arkadas tespit etti dedi bu virus cok gelismis bir virusmus.

Olabilir hocam. Antivirüsler %100 koruma sağlayamaz zaten.

Bu arada kaspersky’ın en iyisi olduğu düşünmüyorum. Ama AVG’ye göre kat kat iyi olduğu kesin. Koruma anlamında kesinlikle Bitdefender daha önde.

Karşılaştırma

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    152,4 KB · Görüntüleme: 35

Bitdefender kullanınca sistemi Bitdefender'a emanet ediyorsunuz kötüyse sistem, şaka değil cidden Bitdefender'in oluyor. Ölüyor bilgisayar kötüyse, çok ağır ya Bitdefender. Kötü sisteminiz varsa önermiyorum.
Zamanında veri hırsızlığı ile anılan, kendi hizmetini-dosyasını virüs olarak algılayan bir program olduğu için insanların AVG hakkında kötü düşünmesi normal.
Kendi hizmetini virüs olarak algılama olayının kanıtını sunun okey diyeceğim, büyük ihtimal sunduğunuz kanıt 2012 yılına ait falan olacak. Hepsi eski olaylar eski olaylar ile bir bağlantısı yok artık AVG'nin. Geçmişde kaldı ve bitti.

Bitdefender kullanınca sistemi Bitdefender'a emanet ediyorsanız kötüyse sistem, şaka değil cidden Bitdefender'in oluyor. Ölüyor bilgisayar çok ağır ya.

Kendi hizmetini virüs olarak algılama olayının kanıtını sunun okey diyeceğim, büyük ihtimal sunduğunuz kanıt 2012 yılına ait falan olacak. Hepsi eski olaylar eski olaylar ile bir bağlantısı yok artık AVG'nin. Geçmişde kaldı ve bitti.
@Dexter_Morgan31 bir konuda atmıştı linki. Hangi konu olduğunu hatırlamıyorum.

Olabilir hocam. Antivirüsler %100 koruma sağlayamaz zaten.

Bu arada kaspersky’ın en iyisi olduğu düşünmüyorum. Ama AVG’ye göre kat kat iyi olduğu kesin. Koruma anlamında kesinlikle Bitdefender daha önde.
Kat kat değil. Bakın testler ortada bazı testlerde Kaspersky gıdı gıdına geçiyor veya AVG geçiyor. Kat kat falan bir şey olmuyor hiç öyle. Yani koruma düzeyleri arasında kat kat bir fark göremiyorum ben.

Bu tarz sitelere guvenmeyin baksaniza Windows Defender "top" alip Norton nasil alamiyor?
AV TEST dandik, AV Comparavities daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı