AVG'yi Xiaomi'nin güvenlik uygulamasıyla birlikte kullanmak sorun çıkarır mı?

444553

Hectopat
Makaleler
3
Telefona Play Store dışında yerlerden de uygulama indirdiğim için virüs bulaşabiliyor.
Xiaomi'nin kendi güvenlik uygulaması var ama virüs taraması kendiliğinden donuyor falan. Silmek istiyorum ama sistemin kendi uygulaması olduğu için silinmiyor.
Sorum şu; telefona AVG antivirüs indirirsem Xiaomi'nin kendi güvenlik uygulamasıyla birlikte sorun olur mu?

Son düzenleme:
Onun korumalarını kapatın eğer kapatabiliyorsanız.

Telefona Play Store dışında yerlerden de uygulama indirdiğim için virüs bulaşabiliyor.
Xiaomi'nin kendi güvenlik uygulaması var ama virüs taraması kendiliğinden donuyor falan. Silmek istiyorum ama sistemin kendi uygulaması olduğu için silinmiyor.
Sorum şu; telefona AVG antivirüs indirirsem Xiaomi'nin kendi güvenlik uygulamasıyla birlikte soru olur mu?

Kendi güvenlik uygulaması var ama sadece tarama yapıyor o yüzden sorun olacağını sanmam ben bi ara Kaspersky ile birlikte kullanmıştım sorun olmamıştı

Onun korumalarını kapatın eğer kapatabiliyorsanız.
Hocam bunlar kapatılıyor sadece.
Screenshot_2022-06-16-16-13-44-616_com.miui.securitycenter.jpg

Avast koruyormuş, o yüzden bence AVG yüklemeye gerek yok. Avast, AVG'nin sahibi zaten.

Haklısınız aslında hocam. Ama gerçek zamanlı koruma yok galiba.

Uygulama yüklendiği zaman virüs taraması yapıyormuş, gerçek zamanlı koruma sayılabilir bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı