Bahsetmiş olduğum VPN ve antivirüs aracını arkadaşım indirmiş ve bilgisayarının kastığını ve silemediğini söyledi fakat ben inanmadım ve test etmek istedim. Öncelikle gayet güvenilir bir program fakat bizim yaşadığımız sıkıntı program acayip yavaşlatıyor. Test ettiğim sistem ana sistem değil ve parçalar şu şekilde ASUS Dual RTX 4060 ekran kartı, i5 12400F işlemci ve G.Skill Ripjaws 8x2 3200 MHz RAM yani direkt goat V3 sistem. RDR 2 oyununda Ultra grafik 1080p çözünürlükte DLSS kalitedeyken 67 ile 89 FPS arası aldım ortalama FPS ise 74 civarıydı ve MSAA X8 ve çim ve TAA keskinleştirme Full açık. Bahsettiğim uygulama arkada kapalı olmasına rağmen görev yöneticisinde açıktı ve görevi sonladırıken yetkiniz yok gibi bir uyarı aldım ve aynı grafikte 58 ile 71 FPS arası aldım ve oyun çok geç açıldı. Uygulama silerken bile sıkıntı çıkarttı ve yetki istedi içindeki dosyalar silinmiş gibi gözükse de bazı dosyalar açık kalmaya devam etti. Uygulama yöneticisinden kaldıra bastım ve uygulama 4 dakika gibi bir sürede silindi ve performans düzeldi. Uygulama ve çalışması hakkında sıkıntım yok ama bu uygulama direkt antivirüs olarak değil de koruyucu VPN olarak geçiyor. Uygulamayı kötülemiyorum ama kullanacak olanları bilgilendirmek istedim burada eleştiri veya uygulamayı karalama yoktur iyi günler.
Son düzenleyen: Moderatör: