Avira Gamebooster takılı kaldı

OksijenTR

Hectopat
Daha fazla  
Avira gamebooster deneyeyim dedim ama sonra kapatamadım bilgisayarı birkaç kez yeniden başlatmama rağmen hala masaüstü pixel pixel gözüküyor. Ayrıca arka plan fotoğrafı simsiyah değişmiyor. Yardımcı olabilecek var mı? Masaüstüne basılı tutp çektiğim zaman mavi yerine renksiz bir şekilde işaretliyor. Ayrıca resimler gözükmüyor. Aşağıdaki gibi çıkıyor resimler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım > Sağ Tık > Özellikler
Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Ayarlar
Buraya gelin. Yüksek ihtimalle en iyi performans için ayarla olacaktır, bunu en iyi görünüm için ayarla yapın.
Bu şekilde:
1587184807825.png

Bilgisayarım > sağ tık > özellikler.
Gelişmiş sistem ayarları > performans > ayarlar.
Buraya gelin. Yüksek ihtimalle en iyi performans için ayarla olacaktır, bunu en iyi görünüm için ayarla yapın.
Bu şekilde:
Eki Görüntüle 538629

Teşekkürler bu bilgi için. Şimdi o dediğim şeyler düzeldi ama hala arka plan resmini değiştiremiyorum. Sadece yüksek karşıtlık modları çalışıyor. Herhangi bir resim koyamıyorum. Sadece siyah ekran var. Windows 7 Basic temasını bile kullanamıyorum.

Teşekkürler bu bilgi için. Şimdi o dediğim şeyler düzeldi ama hala arka plan resmini değiştiremiyorum. Sadece yüksek karşıtlık modları çalışıyor. Herhangi bir resim koyamıyorum. Sadece siyah ekran var. Windows 7 Basic temasını bile kullanamıyorum.
Temalar silinmiş yüksek ihtimalle. Windows Onarımı gerçekleştirin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı