Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #31 emircandan dedi: BitDefender benim sistemimde boşta 500 MB kadar RAM yiyordu tüm hizmetleri. Sistemim gayet iyi ama. Bende 6 ay BitDefender lisansı var BitDefender kullanacaksanız lütfen söyleyin. Şu lisans boşa gidecek yoksa hediye edeyim. Genişletmek için tıkla... Geri geçeceğim ancak benden daha çok ihtiyacı olan biri varsa ona verin.
emircandan dedi: BitDefender benim sistemimde boşta 500 MB kadar RAM yiyordu tüm hizmetleri. Sistemim gayet iyi ama. Bende 6 ay BitDefender lisansı var BitDefender kullanacaksanız lütfen söyleyin. Şu lisans boşa gidecek yoksa hediye edeyim. Genişletmek için tıkla... Geri geçeceğim ancak benden daha çok ihtiyacı olan biri varsa ona verin.
emircandan Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Mayıs 2023 #32 Regicide dedi: Geri geçeceğim ancak benden daha çok ihtiyacı olan biri varsa ona verin. Genişletmek için tıkla... 5 kişilik lisans bekliyor. Ben bile kullanmıyorum Eset kullanıyorum Şu anlık tek ihtiyaç gideceği çöp kutusu
Regicide dedi: Geri geçeceğim ancak benden daha çok ihtiyacı olan biri varsa ona verin. Genişletmek için tıkla... 5 kişilik lisans bekliyor. Ben bile kullanmıyorum Eset kullanıyorum Şu anlık tek ihtiyaç gideceği çöp kutusu